reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Ty mnie nie strasz! No;-)

Dziewczyny - macie namiar na dobrą pasmanterię w Opolu?
Musze kupić do piktogramów Frania samoprzylepna taśme z rzepem. Na all płacę podwójnie, bo koszty przesyłki..

Matko...ruski handel to takie stragany? Jak zjeżdżam autem z estakady, potem jadę prosto w kierunku jak na Solaris, przed skrzyzowaniem z Ozimską sa takie stoiska - o to chodzi?

madzialena będzie lepiej - nie ma innej opcji

Franiowa jeszcze jest coś koło SDH za Odrą (na Niemodlińskiej - co tam za hipermarket - carrefour?); to obok jest taki budynek z wieloma sklepami na dole i na piętrze - wchodzi się do każdego z dworu (nie zakręciłam za mocno? :sorry2:). Ale na 1-go Maja będzie chyba najlepiej. A i na Krakowskiej, miedzy ratuszem a Sienkiewicza też jest duży firankowy z różnymi cudami....

U nas idą już obie górne jedynki z tą dwójką - takie trzy małe kreseczki, więc za chwilę będzie 6 ząbków :-)

Witam dziewczyny po dłuuugiej przerwie. W koncu wracam do świata żywych ;)
Franiowa jeszcze raz gratuluję sprzedazy domku. I spóźnione życzenia dla Natki!!!
Mogę sie domyślać jak czułaś, a właściwie czujesz sie po diagnozie. Pamiętam jak sama wriowałam, gdy lekarze podejrzewali u Kuby cokolwiek. Franek jest niesamowity. Już nie raz zagrał lekarzom na nosie. A mając taką mamę, to już wogóle!

Villa a w tej pasmanterii na krakoweskiej włóczkę też można kupić? Mam kilka robótek do machnięcia a moją lokalną pasmanterie już wybkupiłam ze wszystkich co ciekawszych włóczek ;)

Kamea nie mam pojęcia - na pewno mają tam multum guzików i na tm moje skojarzenia się kończą. No oczywiście firrany, materiały i td. ale ja tak naprawdę nie pamiętam kiedy ostatni raz kupowałam cokolwiek w pasmanterii...

reklama
Do góry