reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Tin współczuję bolesnej rocznicy... Komentarzy na 24opole zazwyczaj nie da się czytać :no:

Franiowa głosuję codziennie :tak: Tak samo jak na kicie i do pomocy na opolską kociarnię też juz jestem przygotowana ;-)

A Wy o nas pamiętacie? ;-)

Rafał | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Nie wiem czy są jeszcze jakieś szanse, bo jury wybiera 3 zdjęcia spośród najwyżej ocenionych, a to "najwyżej" ponoć oscyluje w granicach powyżej 400 :eek: Ale łudzę się, że biorą np. pierwsze 30 najwyżej ocenionych zdjęć :-) nie ma to jak optymizm :-D No i miesiąc się jeszcze nie skonczył :-p

Poza tym u nas dalej pchają się zęby - trzy już wylazły, widać kolejne dwa - pewnie będą za niedługo, a jak utrzyma to tempo, to niedługo zbierzemy komplet :szok:
Za to jaka radośc dziś była, jak M z pracy przyszedł - Rafał wyrywał się do taty całym sobą i nawet "opowiadać" mu tam zaraz coś zaczął. No i gdzie tu sprawiedliwość, ja się pytam :-D Ja zagaduję, przekonuję, a w odpowiedzi mam co najwyżej... pfrrrru (czyli plucie połaczone z dmuchaniem :-D) ;-)

Villa pamiętamy :-D Mam już cały zestaw do odklikania przy zakładkach BB ;-)
Gratuluje kolejnych zęboli!!
A tata no cóż, sprawiedliwości brak :-) Za to za lat kilka będzie: mamo to, mamo tamto, mamo siamto, mamo owamto i tato, gdzie jest mama? :-p

Mal :-D:-D:-D
Się od razu poprawił humor w tę szarą, burą i ponurą pogodę (choć nie przeczę, że i ona swój urok ma ;-); czasem lubię posiedzieć tak i popatrzeć za okno, na deszczowy świat)

Trzeba zapodać zaraz jakąś miuuuzik i będzie cacy :-)
O! Rafał chyba czyta w moich myślach - już coś pod nosem mruczy :-D

Pamiętamy i klikamy:)

Franc wczoraj pierwszy raz jechał autobusem!!!:)
Trochę cyrku było, ale dziś łazi od rana i brrrrrrr:)
(przekaz od pana m ęża bo ja w robocie)

Miłego dnia
tu też leje

Witam dziś :-)
Po wczorajszych deszczach wyszło słonko i od razu jakoś milej na świecie :-)
Villa może w jakimś konkursie śpiewackim wystartujecie? :-D
Franiowa super, że Frankowi się tak podobało :-D w końcu to całkiem nowe przeżycie i taaaaakie duże auto ;-)
Dziś sporo rzeczy zaplanowane, ciekawe, co mi się uda zrealizować z tych planów!
Miłego dnia :-)

Witam :)
U mnie też piekne słoneczko :)

Franiowa, mam nadzieję, że Franek w swojej miłości do motoryzacji nie osiagnie poziomu Kuby, bo ... bedę Ci wtedy współczuła. U nas nic tylko samochody, motory, ciagniki również... NIe możesz przejśc spokojnie przez parking, bo młody sprawdza marke każdego samochodu, nawet oglada ile rur wydechowych ma kazde auto. Z małżem na allegro ogląda czesci do motorów. Gdy małż go usypia to bajek nie czytają, tylko ogladają ksiązki i czasopisma o motorach. No i oczywiście tvn turbo! Ma obcykane samochody wszystkich sąsiadów i najbliżej rodziny. Miniaturek samochodów ma chyba ze 30 a K. ciągle mu kupuje nowe. normalnie czasem płakać mi się chce. Ale ostatnio odkryłam, że młody wykazuje zainteresowanie muzyką. Pokryjomu próbuje sobie podśpiewywać piosenki, które akurat słyszy w radio. Ale to jest chyba zasługa babci. Wytrwale uczy wnuczka popularnych z jej czasów dziecinstwa piosenek :)

Mal czekamy na wieczorny bilans.
Ja mam dzisiaj w planie konsumpcję torciku urodzinowego mojego chcrześniaka.

Miłego :)

Dobra dziewczynki- głosowanie w KrakVecie rozpoczęte!
Forum o psach, forum o kotach - krakvet.pl • Wyświetl temat - Głosowanie na schroniska które otrzyma pomoc-październik2012
Namawiajcie ludzi- wygrać można karmę za ponad 10 tys. zł.
Wydarzenie na fejsie- https://www.facebook.com/events/328103623954408/
Dołączajcie- głosujcie- zapraszajcie znajomych. W akcję włączony jest portal miau i portal dogomania.
Oto instruktarz.
1. Wchodzimy na stronę forum KrakVet: http://www.krakvet.pl/forum/index.php
2. W prawym górnym rogu klikamy w „Zarejestruj się”.
3. Akceptujemy regulamin i zakładamy konto zgodnie z całą procedurą. Rejestrację kończy się klawiszem „wyślij”.
4. Dostajemy na maila (często ląduje on w spamach!), którego podaliśmy w trakcie rejestracji, wiadomość aktywacyjną - klikamy na otrzymany link.
5. Logujemy się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło.
6. Na forum wybieramy dział "Pomoc dla schronisk".
7. Wybieramy wątek "Poznajmy się": Forum o psach, forum o kotach - krakvet.pl • Wyświetl temat - Poznajmy się i tutaj wpisujemy jeden, dowolny, post uprawniający do głosowania w ankiecie.
8. Dalej wybieramy „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - październik 2012”:Forum o psach, forum o kotach - krakvet.pl • Wyświetl temat - Głosowanie na schroniska które otrzyma pomoc-październik2012
9. Pojawia się ankieta - zaznaczamy pozycję pierwszą - Kociarnia Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Opolu, klikamy pod ankietą „wyślij”.
10. Podajemy numer telefonu komórkowego (dziewięciocyfrowy), smsem przychodzi kod weryfikacyjny, który wpisujemy i zatwierdzamy tym samym oddanie głosu.

Instrukcja jest w wydarzeniu.
:cool2:

reklama
Tin głosik już poszedł :-) Widzę, że Opole trochę wyrwało - i super! Oby tak zostało (tzn. głosów niech przybywa w takim tempie)

Mal śpiewać każdy może - trochę lepiej, a my ponoć (zdaniem M) trochę gorzej :-D
Ale ja kofffam muzykę!

Kamea no to będziesz miała speca od motoryzacji w domu - kto wie, z taką wiedzą od małego może daleko zajść w tej dziedzinie ;-) I fajnie, że jednak ma dość szeroki ten swój wachlarza zainteresowania - mój M to np. jest dość monotematyczny - w dziedzinie aut, to tylko subaru impreza :rolleyes2:

Franiowa dalej jest brrrrr? ;-)

U nas jest buuuuu i ibum :sorry2: Ach te zęby.... Ale pocieszam się, że 1/ nie jest w sumie tak źle; 2/ jak dobrze pójdzie, to zaraz będziemy mieć to za sobą - i to za jednym zamachem ;-)
Poza tym proza życia - kuchnia, mop, ścierka, żelazko, pralka i inne takie zabawki dla dużych dziewczynek...
Jutro nawiedza nas sąsiadka, a po południu my nawiedzamy sylhę jak się nic nie zmieni ;-)

Do góry