reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hej, hej!
Ja już pracuję. Zaraz szykuję serniczek, bo jutro odwiedza nas Jaś z mamusią- z innego forum, ale tym bardziej to miłe, bo wiadomo- wspólnie przeżywało się ciążę, teraz macierzyństwo. Będziemy miały o czym rozmawiać. :) Odpoczęłam już, zatem - ruszam po składniki. Babcia zajmuje się Tomusiem :)

reklama
Villa no zapomnę pewnie, bo tak sobie myślę, że jednak nie mam ochoty na rodzenie w październiku :-) A wojny z dziadkiem oj wierzę, że nie masz ochoty toczyć. Maniakalni zbieracze są straszni :-p
Tin i jak tam powrót do pracy?? Już się wdrożyłaś na powrót w stare tory?
Serniczek, oj zjadłabym sobie kawałeczek ;-)
U nas dziś pogoda do d.. nawet koty się kręcą tam i z powrotem, same nie wiedzą, czego chcą.. Zaraz się zabieram za leniwe dla TZta ;-) A jutro mnie ciągnie na jakieś zawody modelarskie do Raciborza, chce pooglądać co tam będzie. Pojadę pod warunkiem, że mi krzesełko składane zabierze :-D

Dobrze, że praca Cię znów cieszy :-D Na zawody jedziemy tylko popatrzeć, TZ nie startuje. Ja to już w ogóle nawet nie próbuję latać, to nie moja bajka, choć pooglądać chwilę mogę ;-)

U nas w mieście jest dosyć silna grupa modelarzy ale głównie pływających. Są kilka razy do roku zawody, bo modelarnia ma od miasta teren z jakimś jeziorkiem niedużym, gdzie właśnie to wszystko organizują. Kiedyś mój chłop pływał modelami, nawet był mistrzem PL, na zawody za granicę jeździł. Teraz się przesiadł na samoloty i auta. Co tydzień przyjeżdża tu kilka osób, bo na naszej wsi mamy fajne łąki od znajomych rolników, gdzie mogą szaleć ;-)

A ja jestem dumna z mojego kocura najstarszego, wracałam z psem ze spaceru i mnie staruszek poznał 200m od domu, co mu się do tej pory nie zdarzało :-D Wracałam już z psem i kotem ;-) Ten dziadzio jest taki fajny, 6kg kota, jest wieeelki i ma ok 15 lat, ale uwielbia mizianie, nadstawia brzusio jak się tylko na niego popatrzy!

Dobry wieczór.
Coś mi ostatnio znowu czasu na wszystko brakuje. Jutro śmigam na zakupy, potem przyjaciółka mamy odwiedzinki, w nd do mamy na urodzinki...

Tin praca? Fajnie, że Ci sprawia przyjemność; ja się przyznaję bez bicia, że nie wyobrażam sobie zostawić teraz Rafała i pójść do pracy. Ale też mam świadomość, kiedyś nadejdzie ten dzień...
Serniczek wczoraj też piekłam ;-)Dla mamy właśnie.

Mal no to udanego podziwiania :-)

A co tam u reszty dziewcząt?
Franiowa urządzacie się znów na nowo? Teraz już na stałe czy jeszcze przejściowo - bo chyba się pogubiłam...

saly coś dawno nie było...

madzialena chyba przepadła w robocie na amen...

Kto tam jeszcze podczytuje, a nie śkrobie?

:szok::szok::szok: MAL- byłaś na jakieś imprezie?!?!?!Spania nie masz?!?!?Choć ja o 4 też nie spałam,ale to było szybkie siusiu, kilka łyków wody, odchylenie emkowi głowy co by nie chrapał i chrapanie dalej:-)

A tak w ogóle to witam w sobotni dzień:-) i póki co to pogoda zapowiada się śliczna:-) oby tak zostało!!!!!

reklama
Ja tez sie powoli gubię.
Nie, to kolejne mieszkanie, które wynajmujemy.
Szukamy mieszkania na listopad. Narazie z zerowym efektem.
Od XII powinniśmy juz byc u siebie
I roboty szukam

Do góry