reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam z rańca.

madzia to do dzieła. Nie bierz przykładu ze mnie ;)

Tini fajnie masz z mamą. Moja już nie dzierga, bo dłonie jej szybko cierpną. a szkoda, bo ja narazioe ograniczam sie do czapek, szalików, kocyków i bucików ;P.

reklama
Witamy się półrocznie ;-)
Zobacz załącznik 500219
Jeszcze trochę i ruszę w świat - tylko niech te ręce zaczną współpracować...

madzialena rodzeństwo dla Dorka - hmmm - może to nie taki zły pomysł, choć z drugiej strony akurat znalazłaś pracę, więc na pewno nie po to, żeby zaraz z niej zrezygnować... Może za kilka miesięcy? ;-)
Do sadysty ja tylko prywatnie :-( Bo jak mam za plombę (porządną) zapłacić, to bez różnicy w sumie - poza tym, że prywatnie szybciej się dostanę i pełna elegancja.

Mal o tych cookie nie wiedziałam - ale przy oglądaniu filmów z limitem zawsze działało...

Ale dzisiaj porcja kliknięć poszła.
Coś miałam jeszcze pisać, ale nie wiem co, więc wracam do robienia zupki i ograniania chaty - jak dobrze pójdzie, to skończymy dziś ogarniać ogródek. A wczoraj (dzisiaj w sumie) zlitowałam się w końcu nad stertą prasowania :-D

Witam dziś :-)

Alleeee mam leeeeniaaa.... pogoda w sam raz na plener a ja w pracy się kiszę.

Villa
woow, Rafałek już duży chłopak :-D
A z tymi stronami to zależy od konkretnej strony, jedne "łykną" zmianę IP przez reset kompa, inne nie. A niektórzy mają stały adres IP i reset wtedy tez nie pomoże.

Madzienia, pewnie, że dzierga. Swetry mam na myśli he he, oraz takie tam ;-) Zaczęła dziś Tomkowi pajacyk robić, ale Heksa zaczęła bawić się włóczką, a potem zasadziła tyłek na jej kolanach (dobrze, że Heksa jest drobna), więc Mama na tę chwilę odpuściła.
Ja też się pochwalę Tomkiem- zdjęcie sprzed dwóch miesięcy :happy2: ;-)

Załączniki

• SAM_1299.jpg
    SAM_1299.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 48
A aaa... z Tomusia i Rafałka to takie słodziaki, że po prostu schrupać mozna! Uwielbiam takie bobasy! zawsze chciałam pracować z dziecmi i dlatego... poszłam na studia techniczne :baffled:
I wszystko na temat:-D:-D:-D

Tini- a co to za tygrys leży obok Tomcia?!?!?Bo to tak przynajmniej po łapach wygląda :eek:

Ale fakt oba słodziaki i jedynie co mogę potwierdzić to Rafałek jest duuużżżyyy chłop!!!!

A tak w ogóle to witam w ten szary dzień...

hehe z pumą to u nas była akcja jak 3 lata temu robiliśmy ognisko przyszło kilka znajomych i nasz ówczesny kociak też był rudy i tak sobie polował po ogrodzie- cały wieczór mieliśmy ubaw z niego, a następnego dnia głośne hallo, bo na drugim końcu wioski puma latała w nocy:-D:baffled::baffled::-) gdzieś może jeszcze są filmiki na YT

reklama
Sylha my mamy takiego rudo-białego wielkiego kocura, też się nabijali, że to pewnie ta puma :-D A ona była naprawdę, tak konkretnie to 5 - uciekły z czeskiej nielegalnej hodowli. Wet mi mówił, bo jakoś tam miał powiązanie z wyłapywaniem ich. 3 albo 4 przyszły do PL, wystrzelali je wszystkie.

Do góry