reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

:)
1 głos na dobę z 1 kompa sie liczy:)
Jak masz dostep do kilku kompów albo net na komórce, to głosuj ze wszystkiego, co masz pod ręką.
Strrrasznie długi ten konkurs - 15.XII. mam nadzieję, że wtedy będziemy juz mieszkac w Opolu w swoich 4 ścianach.

KLIK NA FRANIA:)

reklama
Jak masz dostep do kilku kompów albo net na komórce, to głosuj ze wszystkiego, co masz pod ręką.
Strrrasznie długi ten konkurs - 15.XII. mam nadzieję, że wtedy będziemy juz mieszkac w Opolu w swoich 4 ścianach.

To się baba nawysilała:-D muszę to jeszcze ew. tel obczaić,żeby potem linku nie szukać pół dnia, bo ten miesiąc jeszcze dam radę, ale potem to za siebie nieodpowiadam...

To się da jeszcze obejść - resetujesz połączenie z netem, dostajesz nowy adres IP i... masz "nowy" komputer ;-)

Też głosujemy na wszystko po kolei :tak:

Dziś muszę chałupę ogranąć i w końcu się nad żelazkiem zlitować, bo tak się lituję chyba już od dni dziesięciu, a kupka prania zamiast znikać, to ciągle rośnie - muszę ochrz...nic te moje krasnoludki; lenią się coś ostatnio dziady jedne :rofl2:

Super,dzięki ogromne. ;-) Dziś Mama kupiła włóczkę. Będzie robić dla wnusia sweterki, pajacyki, kocyki, czapeczki słitaśne, spodenki ze stópkami... co tylko mi przyjdzie do głowy :happy::happy:

Sie witam:)

FraniaMama-u nas zakodowane i z trzech kompów leci :)

Tin-a "grubsze"sprawy mama też dzierga? tzn.dla dorosłych?:)

No i się chyba zdołuję..bo moja męża ma parcie ...na następnego brzdąca:/ pada na pysk siedząc teraz z Dorkiem,ale chce...aaaaaaaaa...instynkt mu się załączył?

Ma która namiar na stomatologa na NFZ,który rwie zęby?

reklama
Pogłosowane, zaraz północka będzie to od razu z domowego za jutro poklikam :-)
Villa a to nie tak hop czasem, bo się pliki cookie osadzają i zdradzają, że my to my ;-)
Tin ooo, ale fajnie z takim dziarganiem maminym!
Madzialena monitor oplułam jak przeczytałam pytanie o te "grubsze" sprawy :rofl2:
A ta druga dzidzia to może dla Dorka, się dziecie razem będą bawić ;-)

Do góry