reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rodziłam w Opolu- zapewne mnie słyszałaś, bo darłam się regularnie co 3 minuty od 13.00 do 17.30, kiedy to mój Tomek przeszedł na świat. Ja mieszkam w Centrum, w pobliżu Solarisa.
Nie ma obawy, że się przestraszę. ;) Brakowało mi Opolanek- mamusiek, więc napisałam. ;)

reklama
Rodziłam w Opolu- zapewne mnie słyszałaś, bo darłam się regularnie co 3 minuty od 13.00 do 17.30, kiedy to mój Tomek przeszedł na świat. Ja mieszkam w Centrum, w pobliżu Solarisa.
Nie ma obawy, że się przestraszę. ;) Brakowało mi Opolanek- mamusiek, więc napisałam. ;)

no to ja jestem Twoja sadsiadka ;-) kolo solarisa przechodzie codziennie do pracy, dzieci mam w placowkach na Pl. Teatralnym ;-)

Kamea - wieki cale....

Bry:)

Witaj Tintirintin :) A daleko od tego Solarisa mieszkasz:?bo my na Generalskiej,więc chyba blisko:)

Rubi-wszystkiego naj dla Jaśka i uciechy z deskorolki :)

To jak Wasz szlak spacerowy będzie między 18-20.00 to zziajana istota lecąca od Katowickiej to ja. Albo zziajana, czerwona istota wyprowadzająca na podwórku rudego kota albo czarną kocicę- to też ja. A jeśli za kotem będzie szedł przystojny szatyn z telefonem przy uchu, to mój stary ;) Edek i Heksa czasami wyłażą od frontu, bo zwykle bujamy się na ogródku ;)

reklama
No tak, bo już przed ciążą przytyłam z 20 kg. Tak mi małżeństwo posłużyło. Aż znajomi mojego męża pytali go, czy w ciąży jestem he he he. Teraz też szału nie ma, ale w końcu trzeba się ruszyć. Ledwo zipię jak biegam. Mogę ludzi na ulicy straszyć ;)

Do góry