reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Aga- moja dieta to ryże,makarony,jogurty i nawet zamieniłam mięso na ryby i kurczaka.Staram się jeść więcej ziemniaków,ale nie przepadam za nimi,więc ilość nie jest ogromna.Słodkie jem i to sporo.Dużo suszonych owoców-śliwki,morele,figi.
Chyba muszę zacząć sie odżywiać niezdrowo i nieregularnie,albo kombinowałam,że z Dorianem jego kaszki będę zasuwać:-D

a potem problemy z cholesterolem, sercem :-)
ziemniaki akurat nie tuczą, to jest mit, chyba,ze bedzisz jeść je z sosami różnymi wtedy tak :)

Diety, odchudzanie, przybieranie....
A ja tam nic nie robię, niczym się specjalnie nie przejmuję (choć marzy mi się jakieś 8 kg mniej) i dobrze jest ;-)

Tinti może i słyszałam, ale w tym dniu byłam zajęta głownie wściekaniem się na personel szpitala, że mi uniemozliwiają nakarmienie dziecka - co mi się udało go przystawić (a łatwo nie było), to jakiś obchód albo badanie albo kąpiel albo inne coś :crazy:

A do nas przyszło dziś trofeum z jednej aukcji ;-)

Zobacz załącznik 484161

Kot mi dziś spindolił na 3 godziny. Na szczęście, wróciła menda ruda. Nie był czasem gdzieś u Was?? :-D Od jutra, na smyczy. Żadnego latania luzem. :crazy:

No ja też na diecie cud - cud jak schudnę. Może kiedyś się uda. Narazie mam same imprezy w chacie.

Villa Kuba ma takiego samego "patataja":tak:
Tini tylko,żeby ta Twoja kotka po tym wypadzie nie napuchła ;)

reklama
Do góry