u nas nie było widać siusiaka, więc duże prawdopodobieństwo że jednak dziewuszka będzie. Ginka jednak powiedziała żeby sie nie nastawiać za bardzo, bo przy tym ułożeniu moogło nie być widać sprzętu Ja i tak sie ciesze ze zdrowe
reklama
krisowa
Fanka BB :)
gratuluję dziewczynek i chłopców
u nas wszyscy sądzili ze bedziemy mieli dziewczynke (dlaczego- nie wiem)
ja się cieszę ze to siusiak
u nas wszyscy sądzili ze bedziemy mieli dziewczynke (dlaczego- nie wiem)
ja się cieszę ze to siusiak
kitek81
mi lekarz też mówił, że to na 80% wszystko, no ale jak tu się nie przejmować, jak mi po tym wszystkim dziś mi się śniło, ze urodziłam dziewusię, karmiłam piersią, tyle ciuszków i zabawek podostawała od rodziny i znajomych....eh a kolejna wizyta dopiero 26.10 i wtedy będzie potwierdzenie
ale pamiętam, że przy Matim lekarz też mówił, że chłopak, ale nie na 100% no i jest chłopak, to moze i tu tak się tylko asekuracyjnie lekarze zabezpieczają;-)
mój mąż chodzi i od wczoraj każe na siebie mówić MISTRZU, że tak ładnie zmajstrował najpierw chłopca, a teraz dziewczynkę-z facetami:-)
ale pamiętam, że przy Matim lekarz też mówił, że chłopak, ale nie na 100% no i jest chłopak, to moze i tu tak się tylko asekuracyjnie lekarze zabezpieczają;-)
mój mąż chodzi i od wczoraj każe na siebie mówić MISTRZU, że tak ładnie zmajstrował najpierw chłopca, a teraz dziewczynkę-z facetami:-)
krisowa
bo niby faceci nic nie mówią, ale dumni są jak pierwszego chłopa zrobią
ja miałam wieel stresu ok 15 tc ale nie muszę myśleć czy gin pomylił się z płcią, wiemy na 100 % o jajkach
ja miałam wieel stresu ok 15 tc ale nie muszę myśleć czy gin pomylił się z płcią, wiemy na 100 % o jajkach
mama2006
Gratuluję dziewczynek, choć jeszcze czekamy na potwierdzenia. Ja nie dostałam potwierdzenia % więc może jeszcze się coś zmieni A wczoraj się dowiedziałam, że maż woli drugiego chłopaka i nad imieniem pracujemy.
Hejka z rana.
A z tymi tatusiami to już tak jest.Mój m do póki nie znaliśmy płci to nie za wiele się wypowiadał,a jak się okazało że to chłopak to powiedział że ''czuje się spełniony'' a teraz tylko chodzi i cały czas mówi mój synek mój synek.I widzę że mimo że zbyt wylewny może nie jest w tej kwestii to cieszy sie strasznie Ja też się bardzo cieszę bo to nasza pierwsza dzidzia i w sumie było mi wszystko jedno byle całe i zdrowe.Ale u mnie wszyscy mówili dosłownie wszyscy, że będzie chłopak i może też się trochę do tej myśli przyzwyczaiłam. I nie miałam jakiegoś rozczarowania że chłopaczek po prostu cieszę sie strasznie że duży i zdrowy siusiak nam się rozwija
A z tymi tatusiami to już tak jest.Mój m do póki nie znaliśmy płci to nie za wiele się wypowiadał,a jak się okazało że to chłopak to powiedział że ''czuje się spełniony'' a teraz tylko chodzi i cały czas mówi mój synek mój synek.I widzę że mimo że zbyt wylewny może nie jest w tej kwestii to cieszy sie strasznie Ja też się bardzo cieszę bo to nasza pierwsza dzidzia i w sumie było mi wszystko jedno byle całe i zdrowe.Ale u mnie wszyscy mówili dosłownie wszyscy, że będzie chłopak i może też się trochę do tej myśli przyzwyczaiłam. I nie miałam jakiegoś rozczarowania że chłopaczek po prostu cieszę sie strasznie że duży i zdrowy siusiak nam się rozwija
a siusiaki dobrze się wychowuje...wiem z perspektywy lat..moje chłopaki są..pod względem ubrań niewymagający..nie lubią tylko rzeczy modnych tzw. hiciorów....typu turkusowe bluzy koszulki teraz....wolą czarne bojóki.proste koszulki z jakimś zespołem, najczęściej motocyklem..i spokój, bokserki, skarpetki, spodnie i bluzy tyle...a z dziewczynami jest trudniej.:-)
mama2006
Betibeti - no coś w tym jest. Pewnie przy drugim dziecku i to chłopcu - można wiele zaoszczędzić Ich się chyba łatwiej wychowuje - tak mi się wydaje. No będzie co ma być
reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Betibeti nie patrzyłam nigdy pod kątem ubraniowym na wychowanie chłopców,ale faktycznie masz dużo racji co do tego że oni raczej nie są wymagający pod tym względem
U mnie mąż się strasznie cieszy z drugiego syna, bo twierdzi że z dziewczynami to same problemy zawsze A ja wiadomo, że chciałam dziewczynkę, ale teraz już się przyzwyczaiłam do myśli o synku i że będę miała kolejnego urwisa i zaczynam dostrzegać coraz więcej plusów
Wszystkim mamą gratulacje z powodu poznania płci dzieciątek
U mnie mąż się strasznie cieszy z drugiego syna, bo twierdzi że z dziewczynami to same problemy zawsze A ja wiadomo, że chciałam dziewczynkę, ale teraz już się przyzwyczaiłam do myśli o synku i że będę miała kolejnego urwisa i zaczynam dostrzegać coraz więcej plusów
Wszystkim mamą gratulacje z powodu poznania płci dzieciątek