reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć waszego malenstwa:)

Dziewczyny ja pisze głównie na wątku bliźniaczym i widzę, że tu przeważają chłopcy,a w bliźniakach więcej dziewczynek :-)

reklama
JA dzis bylam na polowkowym ale mieszkam w irlandii wiec nie wiem czy ono wyglada tak samo jak w polsce... dzidzia zdrowa,wszystko sprawdzane tylko nie chciala buzi pokazać więc trzeba bedzie wrocic za 8 tyg.zeby wady podniebienie i rozczep wykluczyc... i co sie dowiedzialam że na 70% nie wiem czy to duzo bedzie dziewczynka! ;-) mąż cieszył się bardziej niż ja!

u mnie na dzień dzisiejszy na 80% dziewczynka, no ale gin mówi, żeby poczekać jeszcze na potwierdzenie na kolejnej wizycie, bo nie było odpowiednio ułożone, no ale jak tam mierzył, to mówił, że nie widzi, zeby pomiędzy nóżkami się coś majtało;-)

reklama
mama2006 ja to myslalam ze bedzie chlopak a tu Pani mowi ze dziewczynka na 70% wiec czekam do nastepnego usg ktore dopiero w listopadzie, moze sie cos ujawni a jak nie bedziemy ubranek dlaksiezniczki szukac ;-)

Do góry