reklama
tynka27
Fanka BB :)
trina 79 a jak sprawdzic najlatwieszym sposobem ph moczu?? jest jakis tani lub domowy sposob?? a jakie znacie jeszcze sposoby na "odgadniecie" plci dziecka
Witajcie!
Ja liczę, że jutro poznam płeć maluszków. W pierwszej ciąży bardzo chciałam żeby był chłopiec jednak od początku wiedziałam że to dziewczynka :-) Teraz czuję, że będą chłopaki...no zobaczymy ;-)
A z tym ph moczu hmm ciekawe nigdy o tym nie słyszałam...ja mam ph 7.
Ja liczę, że jutro poznam płeć maluszków. W pierwszej ciąży bardzo chciałam żeby był chłopiec jednak od początku wiedziałam że to dziewczynka :-) Teraz czuję, że będą chłopaki...no zobaczymy ;-)
A z tym ph moczu hmm ciekawe nigdy o tym nie słyszałam...ja mam ph 7.
emil_e30
och dziewczynki zazdroszczę u mnie wczorajsze usg pokazało jajka...no cóż chyba nie pisane mi było zostać mamą dziewczynki..będzie chłopak i to trzeci
poroniona84
No i zaliczylismy USG. Nasza Olga Luiza bedzie miała na imię Maciej ( chodz szczesliwy tata jeszczę sie zastanawia )
Heheheheheh I fajnie będzie synek do kompletu- pamiętasz jak większość z nas mówiła ze widzi siusiaka na Twoim filmiku z 12-13 tc ;-)?
Mitra - wszystkie Maćki to fajne chłopaki ;-)
Tynka - ja patrzyłam na ph z wyników laboratoryjnych badań moczu, tam oprócz tych wszystkich białek, krwi itp jest też ph :-)
Ja z maćkiem chciałam dziewczynkę, ale czułam, ze to będzie chłopiec. Teraz też chciałam babkę, nawet robiona była przed owu, żeby zwiększyć szanse, bo wtedy podobno kobietki wychodzą i chyba się udało. Ale też teraz czułam od początku, że to dziewczyna.
Tynka - ja patrzyłam na ph z wyników laboratoryjnych badań moczu, tam oprócz tych wszystkich białek, krwi itp jest też ph :-)
Ja z maćkiem chciałam dziewczynkę, ale czułam, ze to będzie chłopiec. Teraz też chciałam babkę, nawet robiona była przed owu, żeby zwiększyć szanse, bo wtedy podobno kobietki wychodzą i chyba się udało. Ale też teraz czułam od początku, że to dziewczyna.
Paluszek_
Mitra gratuluję chłopca! To masz synkano ja mam nadzieję, że u mnie takich niespodzianek nie będzie, bo już się nastawiłam, no i zakupy dziewczyńskie rozpoczęte....ale ostatecznie co ma być to będzie
Emil_e30 fajnie bedzie trzech muszkieterów - jak w Rodzince.pl!!!!!
Emil_e30 fajnie bedzie trzech muszkieterów - jak w Rodzince.pl!!!!!
Mitra
Polimama i Tytusa :)
No pamiętam Gin sie nie dopatrzył a wy tak.Heheheheheh I fajnie będzie synek do kompletu- pamiętasz jak większość z nas mówiła ze widzi siusiaka na Twoim filmiku z 12-13 tc ;-)?
Heh , na poczatku bylam w lekkim szoku, a teraz sie cieszę ze będę miała parkę. No i kiecki po młodej trzeba puscic na allegro..
reklama