reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć waszego malenstwa:)

reklama
Gratuluję córeczek, sama mam nadzieję że w brzuchu siedzi córcia, chociaż całą ciążę mam przeczucie jednak na chłopaka. W przyszły czwartek chcę się umówić na USG 3D więc myślę że już wtedy wszystko się wyjaśni:-)

Dziekuje :)) Byłam na 3/4D ale niestety mała leży bużką do mojego kregosłupa i za nic na swiecie nie chciała sie obrócic, próbowaliśmy wszystkiego a ona nic. Wiec za wiele nie było widac. Ale smiało moge polecic ten gabinet, naprawde swietny lekarz :)

bylam na usg 16 tygodniu i pan powiedzilal ze bedzie chlopiec nastepne usg mam na 28 wrzesnia zobaczymy czy dalej bedzie synek czy coreczka pozdrawiam wzystkie mamuski:)

dziewczyny z potwierdzoną płcią, jaki miałyście odczyn ph moczu? Bo podobno kwaśny, czyli 6 i więcej to na dziewczynkę wskazuje ;-) ja w zeszłym tyg miałam 7, a dziś mam nadzieję zobaczę kto tam mieszka. Ale ciekawa jestem czy u Was się sprawdziło :-)

reklama
gratuluje kobietkom, ktore urodza dziewczynki.nam sie zawsze marzyla dziewczynka, jak zaszlam w ciaze to silnie czulam ze bedzie chlopak, ostatnie usg potwierdzilo moje przeczucia a za 2 tyg. lekarka powie juz na 100 %.ciesze sie bardzo z dzidziusia bo troche o niego walczylismy i plec stala nam sie obojetna.wazne zeby bylo zdrowe dziecko.ale przyznam sie ze jak wrocilam z usg to mi przelecialy przed oczyma kolorowe spineczki i gumki do wlosow, rozowe ciuszki, sukieneczki i troche mi sie zal zrobilo.ale nastepnego dnia mi juz przeszlo.

Do góry