reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Ja jakoś się nie nastawiam w 100% na to co mi lekarki powiedziały. Niby z chłopcami ciężko się pomylić ale zawsze może być pępowina, u znajomych 2 razy lekarze powiedzieli że chłopczyk a w końcu mają dziewczynkę. My będziemy szczęśliwi gdy Maleństwo będzie zdrowe. Ubranka mamy w kolorze niebieskim bo od znajomych po ich synku dostaliśmy ale jak będzie dziewczynka to i tak nie ominie jej kolor nieba, bo my uwielbiamy niebieiski w każdym odcieniu
Edyta_
Zaangażowana w BB
U nas będzie drugi synek
Starszak się cieszy, bo jak twierdzi "nie trzeba będzie przemalowywać jego pokoju na różowo i oklejać serduszkami"
Starszak się cieszy, bo jak twierdzi "nie trzeba będzie przemalowywać jego pokoju na różowo i oklejać serduszkami"
hooba
lutówka 2009 i 2012
Edyta gratulacje synka chłopcy zazwyczaj wolą mieć brata niż siostrę, przynajmniej ci w młodym wieku
U nas też chłopak i raczej nie nastawiam się, że coś się zmieni. Niby prawdopodobieństwo jest, ale już trzy razy płeć była potwierdzona na 100 % i widziałam siusiaka w 3d. No ale też miałam przypadek gdzie koleżanka idąc na porodówkę była przekonana że będzie Karolinka a się urodził Kuba.
U nas też chłopak i raczej nie nastawiam się, że coś się zmieni. Niby prawdopodobieństwo jest, ale już trzy razy płeć była potwierdzona na 100 % i widziałam siusiaka w 3d. No ale też miałam przypadek gdzie koleżanka idąc na porodówkę była przekonana że będzie Karolinka a się urodził Kuba.
EwelinaK26
Fanka BB :)
Ja od początku ciąży wiedzialam że będe miała drugiego synka Gdy gin na wizycie zapytał nas co wolelibyśmy ja odp że chłopaka a mąż że dziewczynkę a gin na to to wam nie powiem heheheh ale go przekonałam i wyszło na MOJE Mój starszak też chciał braciszka będzie się miał z kim bawić
ALE NAJWAZNIEJSZE ABY NASZE DZIECI URODZIŁY SIĘ O CZASIE I ZDROWE!!!!!!
BUZIAKI
ALE NAJWAZNIEJSZE ABY NASZE DZIECI URODZIŁY SIĘ O CZASIE I ZDROWE!!!!!!
BUZIAKI
aguula
A u mnie juz chyba 4 raz potwierdzona dziewczynka (na kazdym USG) a ja nadal nie wierze. Zawsze chcialam miec corke... Gdyby jednak okazalo sie, ze to drugi synus, nie chcialabym sie rozczarowac wiec chyba stad taka moja wstrzemiezliwosc w okazywaniu radosci, ze to dziewczynka. Dopoki nie zobacze na zywo nie uwierze
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
No dobrze, kolejne, 3-cie USG potwierdziło Synka, Mąż nawet uwiecznił na zdjęciu klejnociki
lady87
Edyta
A ja jestem troszku taka rozgoryczona i zła... bo miesiąc temu lekarz mówił, że na 100% chłopak. Wtedy liczyłam , że będzie dziewczynka i jakoś się przestawiłam na chłopaka. A wczoraj mówił, że raczej dziewczynka..... na następnej wizycie ma jeszcze patrzeć. Dziecko cały czas jest tak ciężko odwrócone do usg, że nie widzi dokładnie...Niby mc temu dał mi nawet zdjęcie 'fiutka' ale ja już sama nie wiem... Wkurza mnie to bo i ciuszki mam kupione- to nie jest taki problem bo majątku nie kosztowały a jak kolor nie ten to co to dziecku przeszkadza. Chciałam już coś więcej kupić pod kolor dla dziecka no ale muszę się wstrzymać. W tym mc kupię kołderkę, wanienkę i jakieś kosmetyki.... nie lubię mieć takiej nie jasne sytuacji. Ponadto kurcze lekarz mówił że będziemy myśleć czy sn czy cc - a od samego początku mówił że jestem do cięcia ... a ja potrzebuję czasu się nastawić .... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
reklama
myszka2829
Lady87 co bedzie to bedzie, najwazniejsze zeby zdrowe bylo. Czego z calego serduszka zycze :-)
Ja juz nie bede pytac o plec 90% dla mnie wystarczy na 100 sie dowiem jak urodze. Podswiadomie czuje, ze dziewczynka pierwsza mysl byla tez ze dziewczynka, a jak bedzie chlopak to tez dobrze. Nie bedzie potem zmartwien gdzie sie "lalunia" wloczy i czy nie zajdzie w ciaze jako nastolatka;-). Zawsze to latwiej alimenty placic (zart)
Glowa do gory bedzie dobrze, poza tym juz raczej nic nie wyrosnie, bo ten okres rozwoju nasze pociechy maja juz za soba;-)
A co Ci intuicja mowi?
Ja juz nie bede pytac o plec 90% dla mnie wystarczy na 100 sie dowiem jak urodze. Podswiadomie czuje, ze dziewczynka pierwsza mysl byla tez ze dziewczynka, a jak bedzie chlopak to tez dobrze. Nie bedzie potem zmartwien gdzie sie "lalunia" wloczy i czy nie zajdzie w ciaze jako nastolatka;-). Zawsze to latwiej alimenty placic (zart)
Glowa do gory bedzie dobrze, poza tym juz raczej nic nie wyrosnie, bo ten okres rozwoju nasze pociechy maja juz za soba;-)
A co Ci intuicja mowi?