reklama
Papillonek1980
Fanka BB :)
Łącznie miałam 6 USG w ciąży. 3 razy dziewczynka, 3 razy chłopiec. Na CC jak powiedzieli synek, poprosiłam niech pogrzebią i szukają, bo miała być jeszcze dziewczynka. Zdziwili się.Papillonek1980 no to synek zrobił Ci niespodziankę . Dlatego też czekam do połówkowych, bo jak widać niespodzianki w niektórych przypadkach się zdarzają
Ostatnia edycja:
Disenchanted
Początkująca w BB
15 tc, dziś lekarz powiedział że wydaje mu się ze to dziewczynka ale nie kazał temu już wierzyć w 100% bo dziecko nie chcialo jakos bardzo wspolpracowac , 10.05 kolejna wizyta i może wtedy to potwierdzi,zobaczymy
Haha a wszyscy,dosłownie wszyscy,znajomi i rodzina mowili nam że to będzie chlopiec,mąż ma 3 braci, nikt dziewczynki nie obstawil, nieźle się zdziwią
Haha a wszyscy,dosłownie wszyscy,znajomi i rodzina mowili nam że to będzie chlopiec,mąż ma 3 braci, nikt dziewczynki nie obstawil, nieźle się zdziwią
Zazuu
15 tc, dziś lekarz powiedział że wydaje mu się ze to dziewczynka ale nie kazał temu już wierzyć w 100% bo dziecko nie chcialo jakos bardzo wspolpracowac , 10.05 kolejna wizyta i może wtedy to potwierdzi,zobaczymy
Na początku to dziewczynke poznaje się tylko po tym, że nie jest chłopcem dlatego z tymi dziewuszkami to trzeba trochę poczekać czy oby na pewno nic się nie odsłoni. U nas już na 12+3 albo 5 lekarka powiedziała, że obstawia chłopca, a na prenatalnych 13+6 był dorodny i lekarka powiedziała, że na jej odpowiedzialność możemy pokój malować
Disenchanted
Początkująca w BB
Też nam to powiedział lekarz dlatego nikomu nie mówimy o tym narazie,dopiero kiedy będzie już "pewny" chociaż pewnym w 100% można być chyba tylko przy porodzieNa początku to dziewczynke poznaje się tylko po tym, że nie jest chłopcem dlatego z tymi dziewuszkami to trzeba trochę poczekać czy oby na pewno nic się nie odsłoni. U nas już na 12+3 albo 5 lekarka powiedziała, że obstawia chłopca, a na prenatalnych 13+6 był dorodny i lekarka powiedziała, że na jej odpowiedzialność możemy pokój malować
Zazuu
l lm dokładnieTeż nam to powiedział lekarz dlatego nikomu nie mówimy o tym narazie,dopiero kiedy będzie już "pewny" chociaż pewnym w 100% można być chyba tylko przy porodzie
angeliskax
Moderator
Ja mam 15.05. I wtedy będę wiedziała na 100% bo u swojego. Ale ostatnio zahaczyłam o innego lekarza i potwierdził dziewczynkę więc liczę że nie będzie niespodzianek15 tc, dziś lekarz powiedział że wydaje mu się ze to dziewczynka ale nie kazał temu już wierzyć w 100% bo dziecko nie chcialo jakos bardzo wspolpracowac , 10.05 kolejna wizyta i może wtedy to potwierdzi,zobaczymy
reklama
Disenchanted
Początkująca w BB
Ja w sumie nie będę wypytywac juz,może niech lepiej powie mi tak w granicach tego 20 tygodnia to będzie większa szansa że się nie myli a tak to narazie nikomu nic nie mówię bo może wyjść jeszcze chlopiecJa mam 15.05. I wtedy będę wiedziała na 100% bo u swojego. Ale ostatnio zahaczyłam o innego lekarza i potwierdził dziewczynkę więc liczę że nie będzie niespodzianek
Podziel się: