reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć w 17/18 tc

Papillonek1980 no to synek zrobił Ci niespodziankę ;). Dlatego też czekam do połówkowych, bo jak widać niespodzianki w niektórych przypadkach się zdarzają :)

reklama

Papillonek1980 no to synek zrobił Ci niespodziankę ;). Dlatego też czekam do połówkowych, bo jak widać niespodzianki w niektórych przypadkach się zdarzają :)

Łącznie miałam 6 USG w ciąży. 3 razy dziewczynka, 3 razy chłopiec. Na CC jak powiedzieli synek, poprosiłam niech pogrzebią i szukają, bo miała być jeszcze dziewczynka. Zdziwili się. 😂

Ostatnia edycja:
W 14tc lekarz powiedział że jest antenka i póki co na kolejnych dwóch wizytach podtrzymuje 😂 U mnie były prawie zakłady o płeć i wróżenie z zachcianek.

15 tc, dziś lekarz powiedział że wydaje mu się ze to dziewczynka ale nie kazał temu już wierzyć w 100% bo dziecko nie chcialo jakos bardzo wspolpracowac 😁, 10.05 kolejna wizyta i może wtedy to potwierdzi,zobaczymy :)
Haha a wszyscy,dosłownie wszyscy,znajomi i rodzina mowili nam że to będzie chlopiec,mąż ma 3 braci, nikt dziewczynki nie obstawil, nieźle się zdziwią 😁

15 tc, dziś lekarz powiedział że wydaje mu się ze to dziewczynka ale nie kazał temu już wierzyć w 100% bo dziecko nie chcialo jakos bardzo wspolpracowac 😁, 10.05 kolejna wizyta i może wtedy to potwierdzi,zobaczymy :)
Haha a wszyscy,dosłownie wszyscy,znajomi i rodzina mowili nam że to będzie chlopiec,mąż ma 3 braci, nikt dziewczynki nie obstawil, nieźle się zdziwią 😁

Na początku to dziewczynke poznaje się tylko po tym, że nie jest chłopcem 😂 dlatego z tymi dziewuszkami to trzeba trochę poczekać czy oby na pewno nic się nie odsłoni. U nas już na 12+3 albo 5 lekarka powiedziała, że obstawia chłopca, a na prenatalnych 13+6 był dorodny i lekarka powiedziała, że na jej odpowiedzialność możemy pokój malować 😂

Na początku to dziewczynke poznaje się tylko po tym, że nie jest chłopcem 😂 dlatego z tymi dziewuszkami to trzeba trochę poczekać czy oby na pewno nic się nie odsłoni. U nas już na 12+3 albo 5 lekarka powiedziała, że obstawia chłopca, a na prenatalnych 13+6 był dorodny i lekarka powiedziała, że na jej odpowiedzialność możemy pokój malować 😂
Też nam to powiedział lekarz dlatego nikomu nie mówimy o tym narazie,dopiero kiedy będzie już "pewny" chociaż pewnym w 100% można być chyba tylko przy porodzie 🤣

Ja mam 15.05. I wtedy będę wiedziała na 100% bo u swojego. Ale ostatnio zahaczyłam o innego lekarza i potwierdził dziewczynkę więc liczę że nie będzie niespodzianek 😏

reklama
Ja mam 15.05. I wtedy będę wiedziała na 100% bo u swojego. Ale ostatnio zahaczyłam o innego lekarza i potwierdził dziewczynkę więc liczę że nie będzie niespodzianek 😏
Ja w sumie nie będę wypytywac juz,może niech lepiej powie mi tak w granicach tego 20 tygodnia to będzie większa szansa że się nie myli a tak to narazie nikomu nic nie mówię bo może wyjść jeszcze chlopiec 😄

Do góry