reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

iza - u nas tez jak chłopiec to Antoś :) mój małzonek się uparł, a córcia chyba Emilka :) taka jestem ciekawa tej jutrzejszej wizyty, chyba w nocy z wrażenia oka nie zmrużę :)

reklama
Iloonka-Emilka to bylo moje imie dla dziewczynki ale moj maz mial glupia nauczycielke w liceum ktora nazywala sie Emilia i za nic nie chce sie dac przekonac :rofl2:

a my już wiemy:-) 2 chłopaków, większy ( o 0,2 cm) to Piotruś, mniejszy Franek:-) mąż wybrał Franka, ja Piotrusia i oto mamy zgodę w rodzinie:-) p.s. izka,iloonka - antoś też mi się bardzo podoba, nasz mniejszy chłopczyk wstępnie (jak PorannaKawa przepowiedziała 2x boy) nazywany był przez mojego M. Antosiem, ostatecznie Antoś jest Frankiem, i oczywiście będzie napastnikiem hehee:-)

darucha - GRATULUJE :happy2::-) ...a tekst z tym napastnikiem to im się w tv udał heheheh ;) też to ciągle powtarzam hehe!
A porannakawa to ma naprawde jakis dar z niebios :-) chyba ani razu się nie pomyliła!! Fajnie, ze mamy ją u nas w kwietniówkach :);-)

iza - u nas tez tak było, jak rozmawialismy o imionach - ten taki, ta taka i tak człowiek mimowolnie etykietuje... a że w okolicy nie ma żadnego Antosia, a Emilia to imię po mojej babci, więc jakoś się dogadaliśmy :) tak patrze na zdjęcie tej Twojej Córci i musze powiedziec, że sliczna jest :) i ten usmiech - cudo :*
darucha - gratuluje podjętej decyzji :) fajne imionka....mój D. tez ciagle mówi, ze jak bedzie chłopiec to w noge będa razem grali....smieję się, że szczególnie przez pierwsze 12 miesięcy heheh
robaczek - ​Piotruś tez ślicznie :)

mi się podoba męskie imię Miłosz, ale nie wiem, czy nie jest za poważne :confused: ale uważam, że jest bardzo ładne. no a dla dziewczynki to bardzo mi się podoba Blanka, no ale z drugiej strony jak się ma 60 lat to chyba głupio nazywać się Blanka? czy nie? sama nie wiem :-)
jakby co, to zawsze zostają Żyraf i Mrówka :D a co myślicie o takich imionach jak Kalina, Jagoda czy Malina?

reklama
Myself na 1 zdjeciu napewno nie jeset to siusiak . Zdjecia sa rozmazane i to raczej takie bladzenie we mgle , niby cos tam widze ale czy to napewno nub . Jesli faktycznie to nub to mysle ze dziewczynka .

Darucha sliczne imiona wybraliscie :) i powiem Ci ze kazdy Piotr jakiego znam to naprawde fajny facet :) niestety Franka zadnego nie znam no ale napewno rownie fajny jak brat bedzie :)))))))

Do góry