reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

iza - u nas tez jak chłopiec to Antoś :) mój małzonek się uparł, a córcia chyba Emilka :) taka jestem ciekawa tej jutrzejszej wizyty, chyba w nocy z wrażenia oka nie zmrużę :)

reklama
Iloonka-Emilka to bylo moje imie dla dziewczynki ale moj maz mial glupia nauczycielke w liceum ktora nazywala sie Emilia i za nic nie chce sie dac przekonac :rofl2:

a my już wiemy:-) 2 chłopaków, większy ( o 0,2 cm) to Piotruś, mniejszy Franek:-) mąż wybrał Franka, ja Piotrusia i oto mamy zgodę w rodzinie:-) p.s. izka,iloonka - antoś też mi się bardzo podoba, nasz mniejszy chłopczyk wstępnie (jak PorannaKawa przepowiedziała 2x boy) nazywany był przez mojego M. Antosiem, ostatecznie Antoś jest Frankiem, i oczywiście będzie napastnikiem hehee:-)

darucha - GRATULUJE :happy2::-) ...a tekst z tym napastnikiem to im się w tv udał heheheh ;) też to ciągle powtarzam hehe!
A porannakawa to ma naprawde jakis dar z niebios :-) chyba ani razu się nie pomyliła!! Fajnie, ze mamy ją u nas w kwietniówkach :);-)

iza - u nas tez tak było, jak rozmawialismy o imionach - ten taki, ta taka i tak człowiek mimowolnie etykietuje... a że w okolicy nie ma żadnego Antosia, a Emilia to imię po mojej babci, więc jakoś się dogadaliśmy :) tak patrze na zdjęcie tej Twojej Córci i musze powiedziec, że sliczna jest :) i ten usmiech - cudo :*
darucha - gratuluje podjętej decyzji :) fajne imionka....mój D. tez ciagle mówi, ze jak bedzie chłopiec to w noge będa razem grali....smieję się, że szczególnie przez pierwsze 12 miesięcy heheh
robaczek - ​Piotruś tez ślicznie :)

mi się podoba męskie imię Miłosz, ale nie wiem, czy nie jest za poważne :confused: ale uważam, że jest bardzo ładne. no a dla dziewczynki to bardzo mi się podoba Blanka, no ale z drugiej strony jak się ma 60 lat to chyba głupio nazywać się Blanka? czy nie? sama nie wiem :-)
jakby co, to zawsze zostają Żyraf i Mrówka :D a co myślicie o takich imionach jak Kalina, Jagoda czy Malina?

reklama
Myself na 1 zdjeciu napewno nie jeset to siusiak . Zdjecia sa rozmazane i to raczej takie bladzenie we mgle , niby cos tam widze ale czy to napewno nub . Jesli faktycznie to nub to mysle ze dziewczynka .

Darucha sliczne imiona wybraliscie :) i powiem Ci ze kazdy Piotr jakiego znam to naprawde fajny facet :) niestety Franka zadnego nie znam no ale napewno rownie fajny jak brat bedzie :)))))))

Do góry