reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

płeć naszych maluszków:)

No no Szczęście moje kochane namieszało  :D :D Kreciku dawno się tak nie ubawiłam  ;D strasznie fajnie to wyszło  :D  buziale dla Ciebie  :) i dziękuje dziewczynki za gratulacje  ;D i ja GRATULUJE  :) bo jeszcze nie miałam okazji  :) sama nie mogłam uwierzyć  ;) jak tak dalej pójdzie to nie jedna drużyna się uzbiera  :) K@asiu jak taki urodzaj na siusiaczki to mam nadzieję dołączysz a jesli nie to będą mialy lipcowe dziewczynki w czym przebierać  ;D no i z tego wrażenia zapomnialam się pochwalić że nawet wagę( zapewne przybliżoną) znamy całe 238g  ;D nie wiem czy to dużo czy mało ale waga podana ;) zmykam spac bo padam z wrażenia chyba  ;) słodkich snów  :) i jeszcze raz dziękuje!! cieszę sie ze jestem z wami buziale :)

reklama
No mi tez bylo do smiechu !!! A jak powiedzialam mojemu mezulkowi jak fajnie wpadlam to prawie sie zwijal!!! Powiedzial tylko ze ja to zdolna jestem!!!

Corsini,twoje dziecko waży prawidłowo,jak ja byłam na usg w 19 tyg i 4 dniach to moje szczęście ważyło aż 360 g! Według norm na 20 tydzień ciązy to dużo bo górna granica to 280 g!To normy dla dziecka które przy urodzeniu waży 3,5 kg,więc być może moje baby będzie małym wielkoludkiem ;) Może to po tatusiu?192 cm i 125 kg...Łomatko,jak ja przeżyję taaaaki poród, ;D ?

Ja nie wiem co mnie czeka ale synek mojej siostry wazyl 4,5kg i moj kristi tez podobno tyle samo, (jezeli mi tesciowa prawde powiedziala!). Mam nadzieje ze ja nie bede musiala rekordow pobijac, a ile wazy na ten czas moj Allanek to dowiem sie w poniedzialek!!!

No wlasnie w liscie lipcoweczek wyczytalam ze Kamilka tez ma chlopaczka!!! To niewiarygodne!!!
Gratulacje Kamilko!!!!

Ka milka,gratuluję oczywiście,ale jakby mogło być inaczej ;D ? To już chyba normalka na lipcówkach,hihi.Ale dla ciebie to napewno wspaniała nowina!

reklama
Do góry