reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja kontra rzeczywistość:)

Ja nie mam przeczucia. Ale koleżanka dała mi namiar na taką babke, ktora posluguje sie jakaa teoria Ramziego. Czyli wg zdjecia usg wykonanego w 6tc mowi jaka bedzie płeć. Mi napisala, ze na 99% chlopak [emoji14]

reklama
U mnie każdy dookoła mówi ze będę miała chłopaka :) sama już tak czuje, może przez to ze każdy mi to sugeruje. W każdym razie jest mi totalnie obojętna płeć :) może przy trzecim będę miała inaczej ale to moje pierwsze maleństwo wiec co by nie było cieszę się strasznie.

U mnie każdy dookoła mówi ze będę miała chłopaka :) sama już tak czuje, może przez to ze każdy mi to sugeruje. W każdym razie jest mi totalnie obojętna płeć :) może przy trzecim będę miała inaczej ale to moje pierwsze maleństwo wiec co by nie było cieszę się strasznie.
Ja właśnie przy dwóch pierwszych chciałam synów i od razu wiedziałam ze chłopaki. A teraz w trzeciej właśnie mi jest kompletnie wszystko jedno.

My przy pierwszej ciąży bardzo chcieliśmy dziewczynkę, udało się, teraz chcemy chłopca więc może i tym razem się spełni.

Wychodzi mi w chińskim, ze chlopiec, a moglaby byc corka ;)
Roznice w ciazach sa niewielkie, jedynie z najmlodszym synem zbrzydlam strasznie, a teraz promienieje, podobam sie sobie :)

Nie moge znalesc swojej wypowiedzi i juz teraz nawet nie wiem czy cos pisalam :D ogolnie odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wszystko co ogladalam to niebieskie i tylko na chlopca :) no i wczoraj sie potwierdzilo :D na 90 % chlopiec.
Dodatkowo chinski kalendarz mi sie sprawdzil z dziewczynami i teraz :) i moge potwierdzic ze przed owu dziewczynka a w owu chlopiec :D

reklama
Nie moge znalesc swojej wypowiedzi i juz teraz nawet nie wiem czy cos pisalam :D ogolnie odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to wszystko co ogladalam to niebieskie i tylko na chlopca :) no i wczoraj sie potwierdzilo :D na 90 % chlopiec.
Dodatkowo chinski kalendarz mi sie sprawdzil z dziewczynami i teraz :) i moge potwierdzic ze przed owu dziewczynka a w owu chlopiec :D
A jak obliczylas wcześniejsze ciąże? Bo widze, ze tam trzeba najpierw obliczyc swoj chinski wiek, jakos sie pogubilam jak to obliczyc, aby sprawdzic czy 12 lat temu mi sie sprawdziło :D

Do góry