reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

Aga raczej to nie jest 3D ale jest w miarę wyraźne. Byliśmy na Piekarskiej. Zapisywac się nie trzeba, bo to bez skierowania, odpłatnie. Wystarczy przyjśc między 14 a 16 i poczekac chwilkę w kolejce. Lakarz naprawdę miły, polecam.

reklama
Spodziewalam sie ze bedzie dziewczynka i chcialam ja nazwac Małgosia, ale lekarz wyczytal z USG ze bedzie chlopiec, wiec na razie nie mam pomyslow :-p

a ja do wtorku w niepewności bo ostatnie usg nie potwierdziło poprzedniego - miała być dziewczynka a na tej wizycie dzidzia totalnie się zasłoniła, 28 we wtorek znowu zajrzymy do maleństwa może tym razem będzie mniej tajemnicze:) co do intuicji pierwszer miesiące byłam pewna że chłopiec, po usg nastawiłam się na dziewczynkę a teraz totalnie nie jestem pewna heh, poczekam do lutego to będę wiedziała na 100%:)

habcia bardzo mi się podoba Maks, ale mam dwa powody dla których nie mogę dać tego imienia. Kuzynka która rodzi miesiąc wcześniej będzie miała Maksa, a drugi najważniejszy moi rodzice mają psa którego tak nazwali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie podoba mi się jak ludzie nazywają psy ludzkimi imionami. Kocham te zwierzątka bardzo i ubolewam nad ich brakiem w życiu codziennym, ale imiona ludzkie zostawmy dla ludzi.

aga221122 Mnie też to strasznie denerwuje. |Jak można nazwać tak psa! Jak powiedziałam rodzinie o imieniu dla synka to też oczywiściep ierwsze skojarzenie to z psem! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry