reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć - intuicja....a na imię dostanie....

elunia r. Nie dziwię się Tobie, ze chodzisz prywatnie. Musialas duzo przejsc, zeby w koncu zajsc w ciaze. Dobrze, ze trafilas na takiego lekarza.

paulusia 2209 GRatuluję dziewczynki :)

reklama
Habcia dlatego polecam prywatnych lekarzy inne podejście mają do pacjentek, ale wiem też że niektórym dziewczynom trafiają się lekarze świetni przyjmujący w państwowych klinikach, tu trzeba mieć szczęście, ja nie zmieniam już napewno ginekologa, jestem zadowolona i pewnie kolejną ciążę tez będę chciała żeby mi prowadził

Ja też chodzę prywatnie i nie zamieniłabym tych wizyt na żadne państwowe i mojej lekarki zresztą też nie mam nadzieję że się na niej nigdy nie zawiodę:-)

ja też chodzę prywatnie..w moim miasteczku jest trzech ginekologów..z czego jedna przyjmuje państwowo..ale tyle się nasłuchałam o niej niedobrego, że wolę nie ryzykowac..wolę zapłacic i wiem, ze jestem pod dobra opieką:tak:

Dziewczyny byliśmy dzisiaj z mężem prywatnie na USG i .... naprawdą nie żałujemy. Lekarz super, odpowiedział na wszystkie pytania, odnośnie płci też :) synka mamy !!!!!! Zdrowy, wymiarowy, dobrze ułożony synuś :) Zapłaciliśmy 70zł, ale opłacało się. No i co najważniejsze mamy płytkę z nagraniem, będziemy sobie oglądac syneczka :) Buziaczki :****

reklama
Do góry