reklama
Habcia dlatego polecam prywatnych lekarzy inne podejście mają do pacjentek, ale wiem też że niektórym dziewczynom trafiają się lekarze świetni przyjmujący w państwowych klinikach, tu trzeba mieć szczęście, ja nie zmieniam już napewno ginekologa, jestem zadowolona i pewnie kolejną ciążę tez będę chciała żeby mi prowadził
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ja też chodzę prywatnie..w moim miasteczku jest trzech ginekologów..z czego jedna przyjmuje państwowo..ale tyle się nasłuchałam o niej niedobrego, że wolę nie ryzykowac..wolę zapłacic i wiem, ze jestem pod dobra opieką
aga221122
mama Jurandzika :))
Nie ważne pieniądze tylko dobry lekarz, jednym uda się go znaleźć za darmo inni mają mniej szczęścia i muszą zapłacić.
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
wiadomo, że każda z nas wolałaby chodzic na NFZ, ale nieraz to naprawdę niemozliwe..a szkoda przecież nam się to należy
Dziewczyny byliśmy dzisiaj z mężem prywatnie na USG i .... naprawdą nie żałujemy. Lekarz super, odpowiedział na wszystkie pytania, odnośnie płci też synka mamy !!!!!! Zdrowy, wymiarowy, dobrze ułożony synuś Zapłaciliśmy 70zł, ale opłacało się. No i co najważniejsze mamy płytkę z nagraniem, będziemy sobie oglądac syneczka Buziaczki :****
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
ulagor86 no to gratulacje!!!! A czy to USG było 3D ?? Jak tak to podaj mi lekarza, ja jadę do Gorlic w listopadzie to się do niego zapiszę, za 70zł czemu nie.