reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i przesądy

U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na chłopca, ale co będzie, zobaczymy ;-) :-)

Jedno jest pewne, jem zupełnie inne rzeczy niż przy córce, gdybym była przesądna, obstawiałabym jajeczka ;-)

reklama
Ale niespodzianki się zdarzają ;-) Ja mam niebieskie, brat ma niebieskie, mama i moja córa też, więc nic mnie nie zdziwi ;-)

DOłacze sie do tematu:happy:
U nas jest tak...
Ja mam ciemną karnacje, ciemne włosy i oczy a M. jasną karnacje, niebieskie oczy i blond włosy:-)
W teście wyszło, że ciemne mają 50 % ale jest jeszcze szansa na zielone po Babci:-D

My z M mamy zielone a Nasz szkrab niebieskie ;-)

A ja znalazłam coś takiego ;-)
Planowanie płci dziecka. Chłopiec czy dziewczynka? - *-spam-*

MI wychodzi dziewczynka nie powiem było by miło :-D:tak:;-)

Ja mam nadzieję że bedzie dziewczynka Amelka :tak::tak:
A mój TŻ mówi że będzie chłopiec. :-D:-D Ostatnio usłyszalam,że jak nie to będzie czuł sie niespelniony jako mężczyzna i ojciec i będziemy probowac dopoki chlopiec nie wyjdzie:szok::szok:

reklama
Do góry