reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć i imiona:)

My dziś wybraliśmy ostatecznie dwa imiona. Chłopiec będzie Alan, a dziewczynka Kaja. U nas tak do końca nie wiadomo co będzie, bo maluszek się wiercił strasznie na USG ale ginka powiedziała, że wygląda na chłopca. Pożyjemy, zobaczymy... :-D
A ja mam na imię Klaudia i cioteczka zawsze wołała do mnie Klaudynka. Oj jak mnie to denerwowało!!! Jak byłam mała to też mało Klaudii było na świecie, dopiero jakiś czas temu przyszła moda na to imię.

zerknęłam na Twój suwaczek i widziałam, że masz tam napisane Aleksander, więc stwierdziłam, że płeć juz znasz i dopisałam do listy kwietniówek, ale zaraz poprawię ;-)

reklama
właśnie suwaczek zmieniłam. Płeć nie była na 100 procent pewna a imię się mężowi odwidziało. Jak będę znała płeć to napiszę do Ciebie na priv.

Ja mam na imie Julia i pamietam jak dzis gdy wylam mamie i tacie rekaw dlaczego mi tak brzydkie imie dali ( ja rozumowalam to w ten sposob ze brzydkie bo w mojej szkole byly zaledwie 3 Julie ze mna wlacznie) a innych imion bylo sporo:dry: no ale takie bylo rozumowanie moje. U nas bedzie Gracjan Henryk:tak:

Mi się tez podoba Dawid ale mój M stwierdził że dużo jest Dawidów (chociaż ja nie znam żadnego) ale jak nie chciał to oki mi sie podoba Sławek ale mój M jest Sławek, ładne tez jest Michał, Łukasz

A wiec ja dopisuje do watku tutaj ze rosnie w brzuszku u mamusi kolejny facecik dla ktorego imie wybierzemy po porodzie :-)
Mamy juz 3 typy imion, a dzidzia wybierze sobie sama :-D
Alex, Allanek lub Kevin.;-)

Teraz sie smiejemy bo mowie do P ze chce jechac na zakupy kupic cos malemu, a on sie pyta ktoremu, a ja mu "no jak, Alexowi/Allankowi/Kevinowi.:-D P to sie boi ze jak przyzyczaje sie do tych imion to jak ja przy wybieraniu jednego zrezygnuje z dwuch pozostalych?:confused: hahaha:-D mysle ze dam jakos rade:tak:

reklama
Do góry