Moi znajomi z terminem na marzec nie mogą sie zdecydować na imie ale kiedyś mówili, że może Adaś i dla mnie został Adaś, powiedziałam im, ze dopóki nie podadzą innego imienia to Ja mówię do niego Adaś, i chyba juz na tsałe tak zostanie hihihi
reklama
A u nas będzie Dawid. Jeszcze przed ciążą chciałam mieć Filipa albo Michała, ale jak się okazało że jestem w ciąży to się uparłam niewiadomo skąd na Dawidka i tak już zostanie. Jakby była dziewczynka to nie mam pojęcia żadne imię szczególnie nam się nie podobało. Mnie jedynie przyszła do głowy Milenka albo Iga, ale mężowi się zupełnie nie podobały te imiona.
*emi*25
teraz podwójna mamusia
u nas dziewuszka, i najprawdopodobniej będzie to Sandra .
Koot
Fanka BB :)
Mlodaa oj...ile ludzi tyle opinii, trudno się wypowiadać na temat imion dzieci. Musicie z mężem dojść do porozumienia, może znajdzie imię, które obojgu Wam się podoba, na 100% takie jest
Jeżeli chcodzi o moją szczerą odpowiedź, to mi nie bardzo. Dla chłopców preferuję zwykłe proste polskie imiona
Jeżeli chcodzi o moją szczerą odpowiedź, to mi nie bardzo. Dla chłopców preferuję zwykłe proste polskie imiona
Ostatnia edycja:
mlodaa, Koot ma rację-każdemu podoba się co innego-mnie podoba się Aleks(lub Aleksander)-ale przez ks a nie x,ale to rzecz gustu-poza tym jesli mieszkacie w Polsce to z doświadczenia wiem że i tak w przedszkolu itp. pewnie będą mówili na niego Aluś-niezależnie od tego jak bedzie się pisało jego imiępracowałam w przedszkolu gdzie był Aleksy, Aleks i Aleksander i na wszystkich mówiliśmy Aluś
aniasek lepiej napisz na priv do jola.24 ,ona jest moderatorem i jest odpowiedzialna za listę kwietniówek, a że nie zagląda tu codziennie, to może nie zauważyć Twojej prośby w gąszczu innych postów i Cię nie dopisze.
reklama
Jeszcze jako dziewczynce bardzo podobało mi się imię Julia, dlatego sama dla siebie na bierzmowaniu wybrałam, poza tym także od baaardzo dawna (z odległych czasów fascynacji buddyzmem) -Maja,
nadal lubię te imiona, ale nie uśmiecha się wizja wywoływania tej jedynej z tak wielu.
Sama otrzymałam może niezbyt oryginalne, ale mało popularne imię -Jolanta, jednak źle dopasowane do mojego znaku zodiaku, dlatego przez wiele lat używałam mojego drugiego -Renata, albo obojga imion.
Długo wybierałam imię odpowiednie dla zodiakalnego barana, ale najbardziej czuję Malwinę, także ze względu na jego znaczenie, które opowiada historię naszej miłości, której owocem jest nasz Skarb.
Jeśli urodzi się jako rybka, co przeczuwam, będzie Amalia. AMAlia
nadal lubię te imiona, ale nie uśmiecha się wizja wywoływania tej jedynej z tak wielu.
Sama otrzymałam może niezbyt oryginalne, ale mało popularne imię -Jolanta, jednak źle dopasowane do mojego znaku zodiaku, dlatego przez wiele lat używałam mojego drugiego -Renata, albo obojga imion.
Długo wybierałam imię odpowiednie dla zodiakalnego barana, ale najbardziej czuję Malwinę, także ze względu na jego znaczenie, które opowiada historię naszej miłości, której owocem jest nasz Skarb.
Jeśli urodzi się jako rybka, co przeczuwam, będzie Amalia. AMAlia
Ostatnia edycja:
Podziel się: