reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My obydwoje chcielibyśmy dziewczynkę, ale co będzie to będzie. Czekam do usg, może Maluszek pokaże czy to on czy ona ;-)

reklama
Ja już sobie wmówiłam córeczkę i jak się okaże, że synuś to chyba spadnę z fotela ze zdziwienia. Jestem po prostu przekonana, że będzie córka ;-)

jak będę miała syna to płakać nie bedę ale z d i jego cała rodzina czekamy na córe :)

No my trochę też tak liczymy na dziewczynkę, a mój A. to pewnie głównie dlatego żebym nie chciała do trzech razy próbować :-D:-D.

My dajemy dzieciom jedno imię, synek ma jedno i następne dziecię też będzie miało jedno. Tak naprawdę drugiego imienia się nie używa, więc jedno imię nam starczy;-)

Ja mam odwrotnie :-) wmawiam sobie synka, wszyscy mówią, że będzie dziewczynka i tak po cichutku liczę, że mają rację :zawstydzona/y:Jak nie mają to przynajmniej już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie chłopiec :laugh2:

reklama
betunka - u mnie zupełnie odwrotnie. Chcielibyśmy mieć chłopca. A. chce mieć chłopca bo chciałby mieć syna po prostu, a ja dlatego żeby mnie nie namawiał, że do 5 razy sztuka ;-). Zawsze widziałam siebie z dwójką szkrabów, a on czasem coś o czwórce przebąkuje heheh.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry