reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my dajemy jedno :) i się zawęziło do 6 imion: Marcelinka, Ada, Tosia, Mania, Kalina albo Michasia :)

reklama
oczywiście, że to nie jest zasada. Ale prawdą jest, że nawet w podręcznikachdo gin jest napisane, że częściej niepowściągliwe wymioty zdarzają się w ciąży z dziewczynkami ;)

nam obecnie chodzi po glowie Helenka lub Zofia, ze wskazaniem na to pierwsze. Mi bardzo podoba sie Nadia albo Róża, ale M nie chce o tym slyszec. Tak samo o Milenie, czego troche mi zal, bo mielibysmy Lilę i Milę;)

Będąc w pierwszej ciąży mialam niesamowicie silne przekonanie, ze urodze dziewczynke. I nie pomylilam się. Teraz tez obstawiam dziewczynke, ale bardziej na zasadzie "Sklonnosci rodzinnych" niz czegokolwiek innego. I niesamowicie irytują mnie pytania typu "ale na pewno chcecie teraz chlopca, co?". Jasne, ze milo byloby miec parkę, ale jak bedzie córka raczej nie będziemy się chlastać;)

U nas imiona dawno wybrane,a płci nie znamy jeszcze:sorry:a więc Stanisław Jerzy lub Joanna (drugiego nie możemy dobrać...co proponujecie?)

Moja Ada ma drugię imię po babciach bo miały tak samo - Irena. Nie jest piękne ale przynajmniej jest srawiedliwie :-D

reklama
Dziewczyny SUPER Wam Gratuluje poznania plci Waszych ukochanych Babelkow :-D Od razu lepiej jakos tak prawda ??? ;-) Wiadomo co kupic, a nie ciagle UNISEX ;)

A co do pytania... Ja wymiotowalam moze z 5 razy i ze 2 tyg mnie mulilo.. Tak jakby mi cos na zoladku siadalo. Pozniej jak reka ujol..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry