reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nadalka
user-offline.png
.. Widzie, ze tez sie zdecydowalas an Olafa ? :-):-)

a u nas chłopczyk będzie miał imię Cezary lub Juliusz, a córcia zapewne Antonina;) chciałam Aniela ale TŻ nie bardzo... a Antonina fajnie się zdrabnia i gdyby nasza córcia posiadała takie cechy charakteru jak jest to opisane w księdze imion to byłoby świetnie!:)

nadalka
user-offline.png
.. Widzie, ze tez sie zdecydowalas an Olafa ? :-):-)

mojemu D podpasowało więc nie chcę się z nim spierać :)
a Idze dam na drugie Helena po mojej babci (jedyne z dziadków które znałam) mojemu D za bardzo się nie podoba ale to przecież tylko drugie imię...

u nas lista się zawęziła i zostały takie pary (kolejność przypadkowa)
Amelia i Emilia
Lena i Oliwia
bądź różne kombinacje z tymi imionami a w zapasie jeszcze jest Milena i Marlena

Olaf ładne imię, też o nim myślałam wcześniej:-)
agucha, mi się podoba zestaw: Amelia, Emilia:tak:

Emilia mnie się też podoba i to bardzo ale właśnie w rodzince się urodziła Emilka:):)więc już zarezerwowane ...hmm...my nadal w trakcie myślenia zostały nam 4 Natalia, Blanka,Melania, Kornelia...co tu wybrać??;-)

Dziewczyny jak juz Wam pisalam na ostatnim badaniu ginekologicznym tydzien temu, moj lekarz jak robim nam USg to ewidentnie pokazal jaderka i jak to sam podkreslil "fujarke" naszego synka... Zastanawiam sie wiec, jak to jest mozliwe, ze ostatnio sie np kolezanka kolezanki urodzila coreczke, do konca bedac przekonana ze w brzuszku nosi synka... ???????? Powiedzcie mi jak to jest mozliwe, przeciez po 17 tyg juz nic sie nie zmiania a dzewczynka juz ma wszystko w pelni rozwieniete a chlopczyk tym bardziej ???? Nie rozumiem czy to wina tak niekompetentych lekarzy, czy moze bardziej dotyczy to kobiet, ktore nie biegaja tak czesto jak my na usg ??? jak myslicie ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry