- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a u nas chłopczyk będzie miał imię Cezary lub Juliusz, a córcia zapewne Antonina chciałam Aniela ale TŻ nie bardzo... a Antonina fajnie się zdrabnia i gdyby nasza córcia posiadała takie cechy charakteru jak jest to opisane w księdze imion to byłoby świetnie!
nadalka.. Widzie, ze tez sie zdecydowalas an Olafa ? :-):-)
mojemu D podpasowało więc nie chcę się z nim spierać
a Idze dam na drugie Helena po mojej babci (jedyne z dziadków które znałam) mojemu D za bardzo się nie podoba ale to przecież tylko drugie imię...
agucha1986
Fanka BB :)
u nas lista się zawęziła i zostały takie pary (kolejność przypadkowa)
Amelia i Emilia
Lena i Oliwia
bądź różne kombinacje z tymi imionami a w zapasie jeszcze jest Milena i Marlena
Amelia i Emilia
Lena i Oliwia
bądź różne kombinacje z tymi imionami a w zapasie jeszcze jest Milena i Marlena
tygryskowa
Fanka BB :)
Olaf ładne imię, też o nim myślałam wcześniej:-)
agucha, mi się podoba zestaw: Amelia, Emilia
agucha, mi się podoba zestaw: Amelia, Emilia
Dziewczyny jak juz Wam pisalam na ostatnim badaniu ginekologicznym tydzien temu, moj lekarz jak robim nam USg to ewidentnie pokazal jaderka i jak to sam podkreslil "fujarke" naszego synka... Zastanawiam sie wiec, jak to jest mozliwe, ze ostatnio sie np kolezanka kolezanki urodzila coreczke, do konca bedac przekonana ze w brzuszku nosi synka... ???????? Powiedzcie mi jak to jest mozliwe, przeciez po 17 tyg juz nic sie nie zmiania a dzewczynka juz ma wszystko w pelni rozwieniete a chlopczyk tym bardziej ???? Nie rozumiem czy to wina tak niekompetentych lekarzy, czy moze bardziej dotyczy to kobiet, ktore nie biegaja tak czesto jak my na usg ??? jak myslicie ???
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: