reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My obydwoje chcielibyśmy dziewczynkę, ale co będzie to będzie. Czekam do usg, może Maluszek pokaże czy to on czy ona ;-)

reklama
Ja już sobie wmówiłam córeczkę i jak się okaże, że synuś to chyba spadnę z fotela ze zdziwienia. Jestem po prostu przekonana, że będzie córka ;-)

jak będę miała syna to płakać nie bedę ale z d i jego cała rodzina czekamy na córe :)

No my trochę też tak liczymy na dziewczynkę, a mój A. to pewnie głównie dlatego żebym nie chciała do trzech razy próbować :-D:-D.

My dajemy dzieciom jedno imię, synek ma jedno i następne dziecię też będzie miało jedno. Tak naprawdę drugiego imienia się nie używa, więc jedno imię nam starczy;-)

Ja mam odwrotnie :-) wmawiam sobie synka, wszyscy mówią, że będzie dziewczynka i tak po cichutku liczę, że mają rację :zawstydzona/y:Jak nie mają to przynajmniej już przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie chłopiec :laugh2:

reklama
betunka - u mnie zupełnie odwrotnie. Chcielibyśmy mieć chłopca. A. chce mieć chłopca bo chciałby mieć syna po prostu, a ja dlatego żeby mnie nie namawiał, że do 5 razy sztuka ;-). Zawsze widziałam siebie z dwójką szkrabów, a on czasem coś o czwórce przebąkuje heheh.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry