reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja mama też - czemu Iga a nie Amelia ...
Szwagierka - Olaf nie bo brzydkie, a Iga źle jej się kojarzy..

a pocałujta mnie w dupe , dam jak będę chciała :-D

Iga to genialne imię!!!!! Sama chciałam Igę ale zostałam przy Maciusiu:-) Nie zamieniaj na Amelkę!
;-)
Moja mama z kolei naoglądała się serialu Julia na TVN i marzy jej się JANEK (główny bohater;) ) siłą rozpędu Maciek jej się nie podoba bo postać grająca Maćka w tym serialu jest gejem;-)

reklama
no dokładnie, my też się nie przejmujemy co kto mówi, ale mamci zdanie troszkę się dla mnie liczy ;) szczególnie, że ona nic absolutnie nic nie mówi, że nie, ale ja po mince widzę ;) i namawia na 2 imię - święte ;D ale my nei chcemy dawać drugiego imienia!
agga no to ma Twoja mama argumenty ;D:D::D hahaha

co do świętego patrona :)

Św. Liliany też nie ma, drugie ma Natalia i spoko :)

teraz może będzie Kalina Alicja albo Kalina Joanna

drugie "mniej oryginalne", na zasadzie , że jak będzie nieszczęśliwa z pierwszym, to zmieni na drugie :)

hahah, macie racje w kwestii imion nie patrzec na nikogo tylko dawac takie jakie sie podoba bo kazdemu i tak sie nie dogodzi! moj synek będzie mial Maksym, myslalam o Kacperku ale jakos mi sie odmienilo:-):-) i mi sie kompletnie juz nie widzi;) a dla dziewczynki jesli mialabym doradzac to Kaja, Malina, Liliana bardzo ladne imiona:)

mój M. ma w rodzinie ciotkę Lidkę, za którą nikt nie przepada, więc teściowa oczywiście: "jeśli to jeszcze nie na 100%, to przemyślcie to imię, proszę". A mój brat, mimo, że wiedział, że mamy już imiona wybrane, usiadł i zaczął wymieniać: "a może Paulinka, albo Basia, albo..." qrwa, i jak tu się nie denerwować? spotkaj się, ciężarówko, z rodziną, to Cię zjedzą:wściekła/y: W końcu powiedziałam, że bezcelowa ta dyskusja i wyszłam z pokoju:tak:

U nas do tej pory miał być Szymon a teraz zaczynam mysleć też nad Michałkiem :-) Ja nie umię wybrać dziecku imienia :-D Bo nic mi nie przypadło jakos tak bardzo do gustu, dla dziewczynki szybciej bym cos wybrała bo było parę imion które mi się podobały.

Witajcie!
My będziemy mieć dziewczynkę i zastanawiamy się nad imionami: Lena lub Elena.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry