reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja mama też - czemu Iga a nie Amelia ...
Szwagierka - Olaf nie bo brzydkie, a Iga źle jej się kojarzy..

a pocałujta mnie w dupe , dam jak będę chciała :-D

Iga to genialne imię!!!!! Sama chciałam Igę ale zostałam przy Maciusiu:-) Nie zamieniaj na Amelkę!
;-)
Moja mama z kolei naoglądała się serialu Julia na TVN i marzy jej się JANEK (główny bohater;) ) siłą rozpędu Maciek jej się nie podoba bo postać grająca Maćka w tym serialu jest gejem;-)

reklama
no dokładnie, my też się nie przejmujemy co kto mówi, ale mamci zdanie troszkę się dla mnie liczy ;) szczególnie, że ona nic absolutnie nic nie mówi, że nie, ale ja po mince widzę ;) i namawia na 2 imię - święte ;D ale my nei chcemy dawać drugiego imienia!
agga no to ma Twoja mama argumenty ;D:D::D hahaha

co do świętego patrona :)

Św. Liliany też nie ma, drugie ma Natalia i spoko :)

teraz może będzie Kalina Alicja albo Kalina Joanna

drugie "mniej oryginalne", na zasadzie , że jak będzie nieszczęśliwa z pierwszym, to zmieni na drugie :)

hahah, macie racje w kwestii imion nie patrzec na nikogo tylko dawac takie jakie sie podoba bo kazdemu i tak sie nie dogodzi! moj synek będzie mial Maksym, myslalam o Kacperku ale jakos mi sie odmienilo:-):-) i mi sie kompletnie juz nie widzi;) a dla dziewczynki jesli mialabym doradzac to Kaja, Malina, Liliana bardzo ladne imiona:)

mój M. ma w rodzinie ciotkę Lidkę, za którą nikt nie przepada, więc teściowa oczywiście: "jeśli to jeszcze nie na 100%, to przemyślcie to imię, proszę". A mój brat, mimo, że wiedział, że mamy już imiona wybrane, usiadł i zaczął wymieniać: "a może Paulinka, albo Basia, albo..." qrwa, i jak tu się nie denerwować? spotkaj się, ciężarówko, z rodziną, to Cię zjedzą:wściekła/y: W końcu powiedziałam, że bezcelowa ta dyskusja i wyszłam z pokoju:tak:

U nas do tej pory miał być Szymon a teraz zaczynam mysleć też nad Michałkiem :-) Ja nie umię wybrać dziecku imienia :-D Bo nic mi nie przypadło jakos tak bardzo do gustu, dla dziewczynki szybciej bym cos wybrała bo było parę imion które mi się podobały.

Witajcie!
My będziemy mieć dziewczynkę i zastanawiamy się nad imionami: Lena lub Elena.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry