reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
śliczne Elena tez sie nad tym zastanawialismy gdyby byla dziewczynka :) Elena bardziej orginalne niz Lena;D

reklama
yossa85: Elena ma imieniny 21 maja.

My wybraliśmy już imię Julia.. Bardzo mi i mojemu mężczyźnie się podoba to imię ;)

Ja miałam odwrotnie justa1404, śnił mi się chłopiec, a będzie dziewczynka ;) hehe

Ann wiesz, że weszłam na jakąś stronę odnośnie imion i trzeba było wybrać trzy cechy i wyszukiwało imion wpisałam - pracowite, kreatywne, otwarte i co mi wyskoczyło na pierwszym miejscu: KALINA :-)od razu o Tobie pomyślałam i o Waszej Malince :tak:

hehe a ja się tak zastanawiam i zastanawiam, mówimy już Kalina albo Malina, ale cos ostatnio znów Pola zaczęła się plątać po głowie... dzięki za pamięć laseczki ;) noo własnie Kalina to taka mi się kojarzy pracowita, kreatywna, otwarta.. ale pracowita to tylko po tatusiu może być ;D otwarta i kreatywna po mamie ;D

twilight :) a Wy macie typy jakieś konkretne?

Jak dziewczynka to Adrianna, jak chłopczyk Aleksander. Ja wybierałam dla dziewczynki, B. dla chłopca. Tyle, że B. chce 2 imiona i sobie Wiktorię wymyślił :eek:. Jeszcze dodam, że nazwisko mamy długie, więc będzie to porażka jakaś. Ale się uparł strasznie mocno i nie chce ustąpić. Muszę jakiś sposób na niego wymyślić ;-)

reklama
u nas też Wiktoria , i nazwisko B. ma dłuuuuuugie bo 10 literek ;) więc będzie miała pokaźne imię i nazwisko ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry