reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
śliczne Elena tez sie nad tym zastanawialismy gdyby byla dziewczynka :) Elena bardziej orginalne niz Lena;D

reklama
yossa85: Elena ma imieniny 21 maja.

My wybraliśmy już imię Julia.. Bardzo mi i mojemu mężczyźnie się podoba to imię ;)

Ja miałam odwrotnie justa1404, śnił mi się chłopiec, a będzie dziewczynka ;) hehe

Ann wiesz, że weszłam na jakąś stronę odnośnie imion i trzeba było wybrać trzy cechy i wyszukiwało imion wpisałam - pracowite, kreatywne, otwarte i co mi wyskoczyło na pierwszym miejscu: KALINA :-)od razu o Tobie pomyślałam i o Waszej Malince :tak:

hehe a ja się tak zastanawiam i zastanawiam, mówimy już Kalina albo Malina, ale cos ostatnio znów Pola zaczęła się plątać po głowie... dzięki za pamięć laseczki ;) noo własnie Kalina to taka mi się kojarzy pracowita, kreatywna, otwarta.. ale pracowita to tylko po tatusiu może być ;D otwarta i kreatywna po mamie ;D

twilight :) a Wy macie typy jakieś konkretne?

Jak dziewczynka to Adrianna, jak chłopczyk Aleksander. Ja wybierałam dla dziewczynki, B. dla chłopca. Tyle, że B. chce 2 imiona i sobie Wiktorię wymyślił :eek:. Jeszcze dodam, że nazwisko mamy długie, więc będzie to porażka jakaś. Ale się uparł strasznie mocno i nie chce ustąpić. Muszę jakiś sposób na niego wymyślić ;-)

reklama
u nas też Wiktoria , i nazwisko B. ma dłuuuuuugie bo 10 literek ;) więc będzie miała pokaźne imię i nazwisko ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry