reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas z nazwiskiem jakbyśmy zmienili na Polę, to brzmiało b. podobnie jak Pola Raksa ;D

reklama
twilight - moja Ada (Adrianna) też ma długie nazwisko. Da sie z tym zyć, imiona też ma dwa :tak: A ja mam dwa nazwiska i imię też nie krótkie :-)

My coraz częściej zastanawiamy się nad Weroniką, ale jakoś bez przekonania... Wcześniej chciałam Lidia albo Julita ale mężowi się nie podobają

moja Ada (Adrianna) też ma długie nazwisko. Da sie z tym zyć, imiona też ma dwa :tak: A ja mam dwa nazwiska i imię też nie krótkie :-)
nasz pierwowrodny też ma dwa imiona, tak sobie wymyśliliśmy że pierwsze imię dzieciom wspólnie wybieramy, a drugie ma po rodzicu, tzn synowie po M a córki po mnie:tak:tylko jakoś córki nie mamy:-pa i ja też mam dwa nazwiska;-)

Lilou dopiero doczytałam Twój post:)

A ja się tą Twoją opowieścią wzruszyłam....ale jaaak :) To cudowne, że tak pięknie piszesz o swojej rodzinie :) Tylko pozazdrościć takiego domu :) A Święta to muszą być wyjątkowe ;)
Dzieci śliczne !!!

A ja ponieważ mam w domu syna postanowiłam miec córeczkę, przygotowałam się do zadania solenie, dowiedziałam się że jeżeli przytulamy się przed owulacją to jest szansa na dziewczynkę, bo plemniki męskie zdążą obumrzeć i zapładnia plemnik żeński, dodatkowo przez kilka miesięcy obserwowalam swoj cykl żeby się dokładnie zorientować jaka jest jego dlugość i w którym dniu występyuje owulacja (wcześniej stosowałam mirenę więc nie miałam okresu)To wszystko teoria. A Jak myślicie jak jest w praktyce? Caly mój misterny plan spalił na panewce i czekam na Franka

Lilu- gratuluje!!! Co za szczęście:-D Ja bym chciała mieć trójkę, ale mój małż mówi o dwójce, choć ostatnio coś przebąkiwał, że 'jak się przydarzy nam trzecie'... więc jestem pełna nadziei:cool2:
Śliczne te Twoje dzieciaczki!!!

reklama
A ja ponieważ mam w domu syna postanowiłam miec córeczkę, przygotowałam się do zadania solenie, dowiedziałam się że jeżeli przytulamy się przed owulacją to jest szansa na dziewczynkę, bo plemniki męskie zdążą obumrzeć i zapładnia plemnik żeński, dodatkowo przez kilka miesięcy obserwowalam swoj cykl żeby się dokładnie zorientować jaka jest jego dlugość i w którym dniu występyuje owulacja (wcześniej stosowałam mirenę więc nie miałam okresu)To wszystko teoria. A Jak myślicie jak jest w praktyce? Caly mój misterny plan spalił na panewce i czekam na Franka

Moim zdaniem to pic na wodę ta teoria. My się przytulaliśmy dokładnie w owulację - potwierdzone USG w ten dzień - no i jest dziewczynka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry