- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
nasz pierwowrodny też ma dwa imiona, tak sobie wymyśliliśmy że pierwsze imię dzieciom wspólnie wybieramy, a drugie ma po rodzicu, tzn synowie po M a córki po mnietylko jakoś córki nie mamya i ja też mam dwa nazwiska;-)moja Ada (Adrianna) też ma długie nazwisko. Da sie z tym zyć, imiona też ma dwa A ja mam dwa nazwiska i imię też nie krótkie :-)
charlotteB
Fanka BB :)
Moje przeczucia i sny się sprawdziły:
będziemy mieli Córeczkę! :-)
będziemy mieli Córeczkę! :-)
twilight
Gratulacje!!! Kurde dziewczynki rządzą na forum :-)
ania-aneczka
Lilou dopiero doczytałam Twój post
A ja się tą Twoją opowieścią wzruszyłam....ale jaaak To cudowne, że tak pięknie piszesz o swojej rodzinie Tylko pozazdrościć takiego domu A Święta to muszą być wyjątkowe
Dzieci śliczne !!!
A ja się tą Twoją opowieścią wzruszyłam....ale jaaak To cudowne, że tak pięknie piszesz o swojej rodzinie Tylko pozazdrościć takiego domu A Święta to muszą być wyjątkowe
Dzieci śliczne !!!
A ja ponieważ mam w domu syna postanowiłam miec córeczkę, przygotowałam się do zadania solenie, dowiedziałam się że jeżeli przytulamy się przed owulacją to jest szansa na dziewczynkę, bo plemniki męskie zdążą obumrzeć i zapładnia plemnik żeński, dodatkowo przez kilka miesięcy obserwowalam swoj cykl żeby się dokładnie zorientować jaka jest jego dlugość i w którym dniu występyuje owulacja (wcześniej stosowałam mirenę więc nie miałam okresu)To wszystko teoria. A Jak myślicie jak jest w praktyce? Caly mój misterny plan spalił na panewce i czekam na Franka
reklama
A ja ponieważ mam w domu syna postanowiłam miec córeczkę, przygotowałam się do zadania solenie, dowiedziałam się że jeżeli przytulamy się przed owulacją to jest szansa na dziewczynkę, bo plemniki męskie zdążą obumrzeć i zapładnia plemnik żeński, dodatkowo przez kilka miesięcy obserwowalam swoj cykl żeby się dokładnie zorientować jaka jest jego dlugość i w którym dniu występyuje owulacja (wcześniej stosowałam mirenę więc nie miałam okresu)To wszystko teoria. A Jak myślicie jak jest w praktyce? Caly mój misterny plan spalił na panewce i czekam na Franka
Moim zdaniem to pic na wodę ta teoria. My się przytulaliśmy dokładnie w owulację - potwierdzone USG w ten dzień - no i jest dziewczynka :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: