reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas z nazwiskiem jakbyśmy zmienili na Polę, to brzmiało b. podobnie jak Pola Raksa ;D

reklama
twilight - moja Ada (Adrianna) też ma długie nazwisko. Da sie z tym zyć, imiona też ma dwa :tak: A ja mam dwa nazwiska i imię też nie krótkie :-)

My coraz częściej zastanawiamy się nad Weroniką, ale jakoś bez przekonania... Wcześniej chciałam Lidia albo Julita ale mężowi się nie podobają

moja Ada (Adrianna) też ma długie nazwisko. Da sie z tym zyć, imiona też ma dwa :tak: A ja mam dwa nazwiska i imię też nie krótkie :-)
nasz pierwowrodny też ma dwa imiona, tak sobie wymyśliliśmy że pierwsze imię dzieciom wspólnie wybieramy, a drugie ma po rodzicu, tzn synowie po M a córki po mnie:tak:tylko jakoś córki nie mamy:-pa i ja też mam dwa nazwiska;-)

Lilou dopiero doczytałam Twój post:)

A ja się tą Twoją opowieścią wzruszyłam....ale jaaak :) To cudowne, że tak pięknie piszesz o swojej rodzinie :) Tylko pozazdrościć takiego domu :) A Święta to muszą być wyjątkowe ;)
Dzieci śliczne !!!

A ja ponieważ mam w domu syna postanowiłam miec córeczkę, przygotowałam się do zadania solenie, dowiedziałam się że jeżeli przytulamy się przed owulacją to jest szansa na dziewczynkę, bo plemniki męskie zdążą obumrzeć i zapładnia plemnik żeński, dodatkowo przez kilka miesięcy obserwowalam swoj cykl żeby się dokładnie zorientować jaka jest jego dlugość i w którym dniu występyuje owulacja (wcześniej stosowałam mirenę więc nie miałam okresu)To wszystko teoria. A Jak myślicie jak jest w praktyce? Caly mój misterny plan spalił na panewce i czekam na Franka

Lilu- gratuluje!!! Co za szczęście:-D Ja bym chciała mieć trójkę, ale mój małż mówi o dwójce, choć ostatnio coś przebąkiwał, że 'jak się przydarzy nam trzecie'... więc jestem pełna nadziei:cool2:
Śliczne te Twoje dzieciaczki!!!

reklama
A ja ponieważ mam w domu syna postanowiłam miec córeczkę, przygotowałam się do zadania solenie, dowiedziałam się że jeżeli przytulamy się przed owulacją to jest szansa na dziewczynkę, bo plemniki męskie zdążą obumrzeć i zapładnia plemnik żeński, dodatkowo przez kilka miesięcy obserwowalam swoj cykl żeby się dokładnie zorientować jaka jest jego dlugość i w którym dniu występyuje owulacja (wcześniej stosowałam mirenę więc nie miałam okresu)To wszystko teoria. A Jak myślicie jak jest w praktyce? Caly mój misterny plan spalił na panewce i czekam na Franka

Moim zdaniem to pic na wodę ta teoria. My się przytulaliśmy dokładnie w owulację - potwierdzone USG w ten dzień - no i jest dziewczynka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry