reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Od mojego imienia to dopiero jest jazda:
Biustus, Biustyna, Biustynka :-D, Cina, Cysia, Dża, Dżachlina, Dżadża, Dżas, Dżasia, Dżasminka, Dżast, Dżasta, Dżastek, Dżasti, Dżastin, Dżastina, Dżastinka, Dżastiś, Dżastka, Dżastolina, Dżastulek, Dżastunia, Dżastusia, Dżastuszka, Dżastuwa, Dżastuś, Dżej, Dżes, Dżesi, Dżo, Dżon, Dżu, Dżudi, Dżula, Dżunia, Dżus, Dżusi, Dżusta, Dżustka, Dżustyneczka, Dżustysia, Ika, Ina, Inka, Inusia, Inuś, Isia, Istusia, Iśka, Jaga, Jasmina, Jazza, Jaśmina, Jaśminka, Jey, Joanna, Joni, Jot, Jotka, Ju, Jucha, Juchas, Juchuś, Jucinka, Judka, Juha, Juja, Jujcia, Juju, Juka, Jula, Juna, Junia, Junona, Jurek, Jus, Jusa, Jusi, Jusia, Jusiek, Jusieńka, Jusik, Jusinka, Jusitek, Jusitka, Juska, Just, Justa, Justasia, Justek, Justi, Justice, Justin, Justina, Justine, Justing, Justka, Juston, Justor, Justulek, Justunia, Justus, Justusia, Justuś, Justy, Justych, Justycha, Justylka, Justyllina, Justyn, Justynas, Justyneczka, Justynek, Justynia, Justynian, Justynianka, Justynka, Justynniaczek, Justynuś, Justysia, Justysiaczek, Justysiek, Justysinek, Justysiątko, Justyska, Justyś, Justyśka, Juszka, Juta, Jutek, Juti, Jutka, Jutysia, Juzda, Juzia, Juziek, Juś, Juścia, Juścik, Juśka, Józia, Józinka, Pyśka, Rasta, Sas, Sasek, Saso, Sastek, Sastina, Sastinka, Siusia, Siuśka, Strusia :-D, Stycha, Styna, Stynka, Stysia, Stysiek, Styś, Styśka, Syśka, Tasia, Tika, Tina, Tineczka, Tinka, Tinta, Tinti, Tinulka, Tinuśka, Tisia, Tita, Tosia, Tunia, Tusia, Tuśka, Tycha, Tyna, Tyneczek, Tynek, Tynia, Tyniak, Tyniuś, Tynk, Tynka, Tysanka, Tysia, Tysiak, Tysiek, Tysieńka, Tysiuna, Tysiuś, Tyś, Tyśka, Usia, Uśka, Ysia, Ziuta, Ziutka, Żasti, Żastin, Żust, Żustin, Żustina

:szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
tak jak się spodziewałam - mama jest niepocieszona, że nie ma św. Kaliny :D
no i w ogóle chyba nie bardzo się w rodzinie podoba, ale co tam.
a ja nic tylko Malina i Malina mówię :D

moja teściowa wprost mówi, że imię Cezary jest brzydkie, a że to jej wnuś "to chyba mogę mieć coś do powiedzenia" :cool::eek:

tak jak się spodziewałam - mama jest niepocieszona, że nie ma św. Kaliny :D
no i w ogóle chyba nie bardzo się w rodzinie podoba, ale co tam.
a ja nic tylko Malina i Malina mówię :D

To Wasza Malinka i to wy decydujecie jak będzie miała na imię inni mogą jedynie zasugerować i podpowiedzieć ale decyzja należy do Was i nie ulegajk wpływowi z zewnątrz...zobaczysz że jak tylko dacie na imię Kalinka to po kilku miesiącach i mama stwierdzi, że do waszej malutkiej to imię pasuje jak ulał - tak było u mojej siostry jej teściowej Hubert za diabła się nie podobał a teraz co- że ona nie wyobraża sobie innego imienia dla niego...

Moja mama też - czemu Iga a nie Amelia ...
Szwagierka - Olaf nie bo brzydkie, a Iga źle jej się kojarzy..

a pocałujta mnie w dupe , dam jak będę chciała :-D

Moja mama też - czemu Iga a nie Amelia ...
Szwagierka - Olaf nie bo brzydkie, a Iga źle jej się kojarzy..

a pocałujta mnie w dupe , dam jak będę chciała :-D

nadalka to chyba tak wszędzie
kuźwa każdy ma co innego do powiedzenia w kwestii imion
tego nie bo ta to z taką kur.... mi się kojarzy
a znow inni a dlaczego nie dacie na imię tak czy srak
no ja pier**** urodzcie sobie dzidzi i dajcie im na imię tak jak sami chcecie a nie dyktować będą :)
ehhhh nie przejmować się dziewczyny :****** i tak zaakceptują wcześniej czy później imię dzieciaczka :)

U nas w planie Jagoda :) Chociaż T się zastanawia czy nie skrzywdzimy małej :)
Dziewczyny co myślicie o dwóch imionach? u mnie w rodzinie wszyscy mają jedno i zastanawiam się czy to bardzo komplikuje życie bo doświadczenia brak. Ja mogę się wypowiadać co do podwójnego nazwiska jedynie :-D

reklama
ja osobiście nadaję dziecku jedno imię (sama też mam jedno)
ale z doświadczenia wiem (praca w kancelarii notarialnej) że osoby które mają dwa imiona wpisane w dowodzie i tak ich nie używają

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry