reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moja prababcia to helenka !!!
ja też zastanawiałam się nad igą i amelką, nadią, polą i leną ale mój tak nie za bardzo
on by bardzo chciał konstancję !!!! (wybiłam mu z głowy - nie że mi się nie podoba bo ładnie ale nie dla mojej córci !!!)
no więc stanęło na Nadii ale pewnego dnia mój a może jednak lena ???
obecnie mówimy nadia ale cały czas korci mnie jednak lenka i nie wiem jak będzie :)

mnie jeszcze bardzo korciło Kaja ale Kaja Kaczmarek jakoś dziwnie :/

reklama
a u nas znowu zmiana hehehe już nie mamy typów... mi się podoba Emilia i ona zostanie na pewno a drugie hmmm miała być Amelia (Nadalka tak jak Twoja mama marudzi :-D) ale już mi przeszło 0 oklepane jak nie wiem co a poza tym mężulkowi się nie podoba i póki co stoi na Emilii i Milenie ze znakiem zapytania dla Mileny :confused:

A u mnie wszyscy zaczęli mówić Pola :szok: nawet Nina się nauczyła :-) a ja wciąż nie jestem pewna.
Z Niną było inaczej, może dlatego, że mieszkaliśmy sami, i nie czuło się takiej presji... Zadecydowaliśmy, że tak się będzie nazywać i od razu nam podpasowało...

Mysza my też bierzemy pod uwagę Polę, jeszcze nam ostatnio Kalinka chodzi po głowie.... (prawie jak Malinka :D)

Mój maż wczoraj wymyślił Kaj, a ja dla dziewuszki Kaja...ciężko sie nam na konkretne imiona zdecydować :szok: noi obstawiam już dawno Pola...T miał babcie Apolonię wiec tak troche po babci by było

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry