reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lilu02 nie przejmuj się tym co ludzie myślą:) jesteś super, i czytając jaka jesteś dumna i szczęśliwa to aż chce się mięć więcej dzieci. To moja 1 ciąża i nie wiem co powiem za rok ale obecnie chciała bym miec parkę:)

reklama
Lilu - ale super, pełen szacunek dla mnie jesteś mega. Ja z mężem musiałam trochę walczyć o drugie bo jego rodzina z pokolenia na pokolenie tak jakoś kultywuje posiadanie jednego dziecka. A ja to bym chciała więcej bo kocham dzieci. Ale jestem też mało cierpliwa i nie wiem czy dała bym radę z taką gromadką. Ale na prawdę Cię podziwiam i po cichu zazdraszczam. I to niesamowite jest tak sobie pomyślałam że natura wie co robi. Tak bardzo kochasz dzieci że w końcu dała Ci dwójkę na raz żebyś się tyle razy w czasie porodu męczyć nie musiała i tyle miłości więcej na raz dostała :-D

lilu ale super!!!!!!!!!!!! a ludzmi się nie przejmuj....złośliwi zawsze znajdą powód do komentarza nie warto sie przejmować!!!!!!!!!!! gratuluję rodzinki :-)

Dziękuj Wam dziewczyny za bardzo bardzo miłe słowa do mnie skierowane. Zawsze marzyłam o dużej rodzinie, o domie pełnym ciepła i miłości do którego zawsze chętnie się wraca. Nie powiem lekko nie jest, komentarzy (tych bolenych) jest sporo, ale nie ukrywam swojej rodziny po prostu jak ktoś mnie nie zna to zbyt szybko ocenia a tego nie lubię. Zeby nie być gołosłowna dodaję fotke mojej "TRÓJCY". Wszystkim mamusiom które oczekują pierwszego dzieciaczka życzę aby brały z macierzyństwa tyle przyjemności i spełnienia co mnie przypadło;-)

Załączniki

• dzieciaki.jpg
    dzieciaki.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 47
lilu02 kochane masz dzieciaczki!!! Śliczne :-D Też bym chciała kilkoro, ale P o 2 nawet nie chce teraz słyszeć wiec nie wiem jak to będzie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry