reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niektórzy lekarze tak właśnie robią,podają płeć dopiero jak mają 100% pewności;-)moja gin kieruje mnie na usg do jednego pana dr i ostatnio mi powiedziała,że jak nie jest pewien to mówi,że powie przy następnym usg,a jak już mówi to znaczy,że jest na 100% pewny,więc czekam na synka:tak:zwłaszcza,że pan dr w poprzedniej ciąży się nie pomylił:tak:

Mysza powiem ci tak nie nudzę się zupełnie, bo.........i tu pewnie Cię zaskoczę mam jeszcze syna:tak: moje życie jest jak scenariusz nie wiem czy dobrego ale z pewnością bardzo bardzo ciekawego filmu. Byłam mamą synka i córeczki(jak się ogólnie przyjęło parka i starczy, mega szczęśliwa powinnam być) ale ja chciałam bardzo kolejne dziecko i po pięciu latach nasza wyczekana Lilka przyszła na świat, poczułam się spełnioną mamą trójki cudnych dzieciaków. NO ale że ci starsi mieli siebie, są taką nierozłączną para i do zabawy i do kłotni przeszło nam przez myśl ze może i parkę do Lili sobie sprawimy. A że mamy oooooooooogromny dom z ogrodem i podwórzem, samochód 6 osobowy nie było przeszkód a tu niespodzianka i zamiast 1 dziecka bliźniaki. tak to wygląda. Wiem ze rodzina wielodzietna w Polsce zaraz kojarzy się z biedą i patologia dlatego nie zawsze piszę ile mam dzieci, bo ludzie są bezwzględni. Moje rodzina, moja sprawa. Nie wiem czemu to piszę ale jakąś sympatię poczułam do Ciebie :-p pozdrawiam

ale zazdroszczę takiej rodziny, sama chciałabym móc mieć warunki, żeby moja rodzinka była okrąglutka, nie chciałabym się zatrzymać na dwójce smutno tak:-) ja mam szóstkę rodzeństwa może dlatego tak postrzegam kwestię rodziny:-)

Lilu jak fajnie:tak::tak::tak: Kurcze mnie sie marzy trójeczka Bąbli :) I to trzecie właśnie chciałabym za jakies 5-6 lat... no ale właśnie tez może mi zawitać myśl w głowie, ze młodsze mają siebie a to trzecie takie samotne będzie.... ehhh zazdroszczę i podziwiam

mi się marzy chociażby 2 ale wyrzekać się nie będę. Sama jestem jedynaczką i nie chciałabym tego dla mojego dzieciaczka.
Lilou super rodzinka gratuluję :)

reklama
Mysza powiem ci tak nie nudzę się zupełnie, bo.........i tu pewnie Cię zaskoczę mam jeszcze syna:tak: moje życie jest jak scenariusz nie wiem czy dobrego ale z pewnością bardzo bardzo ciekawego filmu. Byłam mamą synka i córeczki(jak się ogólnie przyjęło parka i starczy, mega szczęśliwa powinnam być) ale ja chciałam bardzo kolejne dziecko i po pięciu latach nasza wyczekana Lilka przyszła na świat, poczułam się spełnioną mamą trójki cudnych dzieciaków. NO ale że ci starsi mieli siebie, są taką nierozłączną para i do zabawy i do kłotni przeszło nam przez myśl ze może i parkę do Lili sobie sprawimy. A że mamy oooooooooogromny dom z ogrodem i podwórzem, samochód 6 osobowy nie było przeszkód a tu niespodzianka i zamiast 1 dziecka bliźniaki. tak to wygląda. Wiem ze rodzina wielodzietna w Polsce zaraz kojarzy się z biedą i patologia dlatego nie zawsze piszę ile mam dzieci, bo ludzie są bezwzględni. Moje rodzina, moja sprawa. Nie wiem czemu to piszę ale jakąś sympatię poczułam do Ciebie :-p pozdrawiam
:szok: WOW GRATULACJE!!! Ale masz genialną rodzinkę!!! :-) Super, życie jednak potrafi zawsze zaskoczyć :-) My bardzo chcielibyśmy trójkę, zobaczymy jednak co życie przyniesie. Ja jestem jedynaczką, a mój B. ma 3 rodzeństwa. Uwielbiam jego rodzinkę, dużo spędzamy z nią czasu, zawsze jest wesoło, choć trudne momenty też się przydarzają, jak to w rodzinie. Ale patrząc na nich, wiem, ze dla swoich dzieci też chciałabym czegoś podobnego :-)
Moim zdaniem nie powinnaś ukrywać swojej rodzinki, wręcz przeciwnie- chwalić się, bo jest czym. A że ludzie sobie coś pomyślą, zawsze sobie coś pomyślą, więc moim zdaniem tym się przejmować absolutnie nie trzeba. :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry