- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
niektórzy lekarze tak właśnie robią,podają płeć dopiero jak mają 100% pewności;-)moja gin kieruje mnie na usg do jednego pana dr i ostatnio mi powiedziała,że jak nie jest pewien to mówi,że powie przy następnym usg,a jak już mówi to znaczy,że jest na 100% pewny,więc czekam na synkazwłaszcza,że pan dr w poprzedniej ciąży się nie pomylił
lilu02
Fanka BB :)
Mysza mam już 2 córki nie jest źle jest wspaniale :-)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
wow lilu to Ty się kochana nie nudzisz Najmłodsza widzę zbliżona wiekiem do mojej rozrabiary ;-)
lilu02
Mysza powiem ci tak nie nudzę się zupełnie, bo.........i tu pewnie Cię zaskoczę mam jeszcze syna moje życie jest jak scenariusz nie wiem czy dobrego ale z pewnością bardzo bardzo ciekawego filmu. Byłam mamą synka i córeczki(jak się ogólnie przyjęło parka i starczy, mega szczęśliwa powinnam być) ale ja chciałam bardzo kolejne dziecko i po pięciu latach nasza wyczekana Lilka przyszła na świat, poczułam się spełnioną mamą trójki cudnych dzieciaków. NO ale że ci starsi mieli siebie, są taką nierozłączną para i do zabawy i do kłotni przeszło nam przez myśl ze może i parkę do Lili sobie sprawimy. A że mamy oooooooooogromny dom z ogrodem i podwórzem, samochód 6 osobowy nie było przeszkód a tu niespodzianka i zamiast 1 dziecka bliźniaki. tak to wygląda. Wiem ze rodzina wielodzietna w Polsce zaraz kojarzy się z biedą i patologia dlatego nie zawsze piszę ile mam dzieci, bo ludzie są bezwzględni. Moje rodzina, moja sprawa. Nie wiem czemu to piszę ale jakąś sympatię poczułam do Ciebie pozdrawiam
ale zazdroszczę takiej rodziny, sama chciałabym móc mieć warunki, żeby moja rodzinka była okrąglutka, nie chciałabym się zatrzymać na dwójce smutno tak:-) ja mam szóstkę rodzeństwa może dlatego tak postrzegam kwestię rodziny:-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Lilu jak fajnie Kurcze mnie sie marzy trójeczka Bąbli I to trzecie właśnie chciałabym za jakies 5-6 lat... no ale właśnie tez może mi zawitać myśl w głowie, ze młodsze mają siebie a to trzecie takie samotne będzie.... ehhh zazdroszczę i podziwiam
DariaN
mi się marzy chociażby 2 ale wyrzekać się nie będę. Sama jestem jedynaczką i nie chciałabym tego dla mojego dzieciaczka.
Lilou super rodzinka gratuluję
Lilou super rodzinka gratuluję
reklama
twilight
WOW GRATULACJE!!! Ale masz genialną rodzinkę!!! :-) Super, życie jednak potrafi zawsze zaskoczyć :-) My bardzo chcielibyśmy trójkę, zobaczymy jednak co życie przyniesie. Ja jestem jedynaczką, a mój B. ma 3 rodzeństwa. Uwielbiam jego rodzinkę, dużo spędzamy z nią czasu, zawsze jest wesoło, choć trudne momenty też się przydarzają, jak to w rodzinie. Ale patrząc na nich, wiem, ze dla swoich dzieci też chciałabym czegoś podobnego :-)Mysza powiem ci tak nie nudzę się zupełnie, bo.........i tu pewnie Cię zaskoczę mam jeszcze syna moje życie jest jak scenariusz nie wiem czy dobrego ale z pewnością bardzo bardzo ciekawego filmu. Byłam mamą synka i córeczki(jak się ogólnie przyjęło parka i starczy, mega szczęśliwa powinnam być) ale ja chciałam bardzo kolejne dziecko i po pięciu latach nasza wyczekana Lilka przyszła na świat, poczułam się spełnioną mamą trójki cudnych dzieciaków. NO ale że ci starsi mieli siebie, są taką nierozłączną para i do zabawy i do kłotni przeszło nam przez myśl ze może i parkę do Lili sobie sprawimy. A że mamy oooooooooogromny dom z ogrodem i podwórzem, samochód 6 osobowy nie było przeszkód a tu niespodzianka i zamiast 1 dziecka bliźniaki. tak to wygląda. Wiem ze rodzina wielodzietna w Polsce zaraz kojarzy się z biedą i patologia dlatego nie zawsze piszę ile mam dzieci, bo ludzie są bezwzględni. Moje rodzina, moja sprawa. Nie wiem czemu to piszę ale jakąś sympatię poczułam do Ciebie pozdrawiam
Moim zdaniem nie powinnaś ukrywać swojej rodzinki, wręcz przeciwnie- chwalić się, bo jest czym. A że ludzie sobie coś pomyślą, zawsze sobie coś pomyślą, więc moim zdaniem tym się przejmować absolutnie nie trzeba.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: