reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oooo z tymi imionami to jest dopiero problem:tak: my już daliśmy sobie spokój z licytacją na temat imienia, chyba poczekamy aż nasza Mimi przyjdzie na świat - może jakoś sama nam podpowie jakie imię jej się będzie podobało:):):-)

mela pytałam się ciebie ostatnio czemu mimi? mój pies to mimi;p

reklama
a ja nic tylko malinka i malinka mówię, żeby nam w końcu nie została Malina ;D hehe

Ann , albo Jagoda ;D

u nas nie było licytacji :) rzuciliśmy kilka imion na ruszt co nam się podoba , wybraliśmy dla dziewczynki i dla chłopca :) więc w razie niespodzianki 13 marca , jak się okaże że chłopak to będziemy też mieć gotowe imię, a dla dziewczynki już 100% zostaje Wiktoria :)

pisze tutaj bo to o śnie ;-)
kąpałam dzisiaj maluszka , w wanience , i wyobraźcie sobie , nie miał cipuszki a pindolka :-D więc ja już we wtorek wszystkiego się mogę dowiedzieć .... niby jest córcia(85%) ale mi się raz śni tak raz tak.... za to B. dzisiaj miał sen i jeździł wózkiem , mówi że w kwiatki wózek był :-D ale nie widział dzidzi ...

a mnie przedwczoraj się śniło że byłam na USG 3D , i mnie jakaś babka badała i tak leżałam że ni chu.. nie mogłam nic zobaczyć, się wykręcałam przewalałam ale chyba jakiś kij miałam w kręgosłupie, zapytałam o płeć a ona - na pewno będzie dziewczynka :-)

Nadalka jestes juz przewrazliwiona po tym twoim lekarzu co nic ci nie chce powiedziec. Ale juz niedlugo bedzie wszystko jasne (juz sie nie moge doczekac pn) choc sama sie boje ze mala sie wypnie na mnie i nic nie bedzie widac.

Nadalka jestes juz przewrazliwiona po tym twoim lekarzu co nic ci nie chce powiedziec. Ale juz niedlugo bedzie wszystko jasne (juz sie nie moge doczekac pn) choc sama sie boje ze mala sie wypnie na mnie i nic nie bedzie widac.

Ty chociaż masz jakieś info na temat płci, a ja też wróżyć sobie nie chcę i mówię ciągle "ono" jak o kosmicie :eek:
Jak ten mi już nic nie powie to chyba jakąś zadymę zrobię :wściekła/y:

Nadalka rozumiem Cię doskonale. Na usg podczas normalnej wizyty ginka powiedziała, że chyba widzi wargi sromowe, na połówkowym obydwie widziałyśmy przez chwilę, że nic nie wystawało miedzy nóżkami, a w opisie połówkowego napisała płeć męska :eek: I bądź człowiek mądry. Ale będę do niej dzwoniła po weekendzie, bo miała mi ustalić termin w szpitalu na echo serca, więc może i to z nią wyjaśnię.

reklama
Jest taka teoria że takie konkretne sny należy interpretować dosłownie. Mi też śniła się dziewczynka a jest chłopczyk :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry