reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam a my mamy Daniel i Laura,w czwartek wizyta,wiec może się dowiemy co tam pod serduchem siedzi:)

Podobno to kompromis, ale jakoś nie mogę przestać się uśmiechać i czuć, że wygrałam. Maksymilian przepadł, jakoś w niedzielę, a wczoraj mój mąż rozmawiając z kolegą przez telefon powiedział, ze imię już chyba wybrane i wydaje się, że żona ma decydujący głos i będzie Olaf, bo jego rodzicom też się spodobało :-D

Olaf - najpoluarniejsze imię dla chłopca w 2012 roku :rofl2:
Mój mąż jest w pół drogi między 30 a 40 więc śmieję się, że "syn starego człowieka" pasuje idealnie :-D

sss16 laura - cudne imie dla dziewczynki, takie przyjemne:)
co do olafa to jak jeszcze nie wiedzieliśmy o płci - moja siostra wręcz błagała,żeby ewentualny siostrzeniec miał tak na imię:)a jak się dowiedziała,że będziemy mieć babeczkę - stwierdziła,że swoje dziecko, jak już je będzie miałą w takim razie nazwie olaf- coś w tym imieniu hipnotajzing jest:-D

A u nas chyba decyzja podjęta, będzie Ola-Aleksandra. Jeszcze trzeba pomyśleć nad jakimś krótkim imieniem na chrzest, bo Aleksandra jest długie, a nazwisko mamy na 9 liter aż, więc 2 musi być krótkie.

u nas pierwsze ma Nina Aleksandra ;-)
a drugie hmmm teraz na tapecie jest Maya, chyba że normalnie Maja i Pola :-D

reklama
Z imieniem Nina jest o tyle dobrze, że jest za krótkie żeby je zdrabniać, wiem z doświadczenia :-) Mój ojciec mówi, że podobało mu się Nina, bo jest krótkie i mało kto coś z nim kombinuje 9chociaż za Ninuś mam ochotę zabić). Nasz Olaf miał być ewentualnie Aurelią :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry