reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
martushka1986 gratki :-) Też bym chciała już wiedzieć kto tam mieszka u mnie w brzuchu :-)

reklama
agucha, tylko, że na moim usg z 12 tc widać pisiorka ;-) ale może się coś zmieniło od tego czasu

No to i ja oficjalnie ogłaszam, że będzie synek!!! Usg nie pozostawiło żadnych złudzen:-D

Asik gratuluje chłopaka, u nas najprawdopodobniej też pisiorek :tak: na 100% będzie wiadomo 12 marca
rofl.gif

reklama
Ja mam bratanicę Maję :-). Fakt, Majek sporo jest teraz, ale najważniejsze żeby się imię podobało :-)

U nas prawdopodobnie będzie Łucja. Bardzo mi się to imię podoba, mężulowi też. Ja jeszcze bym się pozastanawiała nad innymi opcjami,ale mąż się uparł już na Łucję :-). Jak wybieraliśmy imię dla Joasi tak się uwzięłam, że mąż nie miał nic do gadania, więc teraz niech ma coś do powiedzenia hehe.
Tylko się martwię troszkę czy rodzina nie będzie wymyślać jakichś cudacznych zdrobnień. Lucy, Lusia ok, ale czytałam o takich karykaturach jak Łódka :dry:. Znacie jakieś Łucje? Jak do nich się zwracają?

Właśnie z mamą rozmawiałam i powiedziałam że będzie Łucja to stwierdziła,że ciężko wymawiać..... Wszystkim i tak nie dogodzę, więc chyba najlepiej się nie przejmować upodobaniami rodziny.
U was nie ma marudzenia że to czy tamto imię się nie podoba, albo się źle kojarzy?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry