reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka

1487254696-aaaaaa.jpeg

To zdjecie mojej Fasolinki. Strzałkami zaznaczona chyba płeć. Jak myślicie?

Obstawiam dziewczynkę:) nic nie sterczy do góry:) co mnie utwierdza jeszcze bardziej w moim chłopaczku bo u niego była antenka w górę ;):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jakoś nie bardzo w to wierzę. U mnie w pierwszej ciąży na badaniu w 12/13tc też ten kikucik leżał, lekarz mówił, że dziewczynka, a tu za miesiąc nagle chłopak. Teraz mam tak samo. Kikucik leży, więc teoretycznie córcia, ale ja jeszcze czekam do następnej wizyty [emoji6]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jakoś nie bardzo w to wierzę. U mnie w pierwszej ciąży na badaniu w 12/13tc też ten kikucik leżał, lekarz mówił, że dziewczynka, a tu za miesiąc nagle chłopak. Teraz mam tak samo. Kikucik leży, więc teoretycznie córcia, ale ja jeszcze czekam do następnej wizyty [emoji6]

Lekarz właśnie wspominał ze w druga stronę to jeszcze sa pomyłki:) ze z dziewczynki robi sie chłopak :) ale jak sterczy od razu to mówił ze z takim czymś to on nie dziewczynki nie spotkał w swojej karierze :):)
Choć wiecie rożne cuda sie zdarzają wiec moze moja córa bedzie miała bardzo stercząca psipsinke :):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Emilkaa to by się zgadzało. Bo aż po badaniu porównałam sobie zdjęcia USG i serio leży płasko ten kikut, zarówno na zdjęciu z pierwszej ciąży jak i teraz. Także jeszcze jest nadzieja, że będzie drugi syn[emoji23]

Co racja to racja moja kolezanka do konca ciąży byla przekonana ze dziewczynka a urodzila chłopca! Dla niej to było ogromne szczęście bo juz córkę miala. Ja licze na to ze lekarz dobrze widział ze jest psiocha i ptaszysko nie wyrośnie bo w domu mam syna [emoji16][emoji16][emoji13][emoji13]

reklama
Do góry