reklama
Mnie lekarka doradziła na zaparcia picie łyżki oliwy z oliwek (zwykłej, używanej w kuchni) z jakimś gęstym sokiem, który trochę zneutralizuje ten "tłusty" smak oliwy. Tak ze 2-3 razu dziennie.
A ze swoich doświadczeń owsianka na śniadanie
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
A ze swoich doświadczeń owsianka na śniadanie
Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
przede wszystkim nie wiem jak u was z nudnościami, ale ja nie mogłam dopuścić do głodu , bo jak już dopuściłam to było fatalnie, ja jadłam wafle ryżowe,
A jeśli chodzi o herbatę z cytryną słyszeliście,że nie powinno się pić herbaty z cytryną, bo szkodzi ? Na starość może wywołać alzheimer, jeśli od młodości sobie tak pijemy. Masakra jakaś w tv dzisiaj mówili.
A jeśli chodzi o herbatę z cytryną słyszeliście,że nie powinno się pić herbaty z cytryną, bo szkodzi ? Na starość może wywołać alzheimer, jeśli od młodości sobie tak pijemy. Masakra jakaś w tv dzisiaj mówili.
Na mdlosci ja zalałam 2 plasterki imbiru wrzątkiem i zaparzyłam pod przykryciem 10 minut , możliwe ze to on mi pomogl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
za_necia11
Fanka BB :)
Dokładnie imbir ...
Nie dopuszczać do głodu , ja po wstaniu jem kanapkę + herbata miętowa a po godzinie cos konkretnego... Najlepiej obiad [emoji15]
Duzo pic.
Nie narażać sie na intensywne zapachy.
Mi pomaga sen i mało stresu [emoji4]
Nie dopuszczać do głodu , ja po wstaniu jem kanapkę + herbata miętowa a po godzinie cos konkretnego... Najlepiej obiad [emoji15]
Duzo pic.
Nie narażać sie na intensywne zapachy.
Mi pomaga sen i mało stresu [emoji4]
reklama
mi po inhalacji nic nie jest zależy z czego robiłaś i od osoby sama sól fizjologiczna nie zaszkodziŻadnych inhalacji w ciazy... po każdej wymiotowalam dalej niż widziałam...