Mama2raz
Fanka BB :)
Na moje oko teżZobacz załącznik 795801
Moim zdaniem chłopak,ale lekarz nic nie powiedział.
Gratulacje! Cudny [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na moje oko teżZobacz załącznik 795801
Moim zdaniem chłopak,ale lekarz nic nie powiedział.
Takie dwie kreski koło nogi niby pod kątem są. A jak Ty sadzisz?@Mahoniowa po czym sądzisz, że chłopak?
O tym mama ginekolog pisała też że zagranica już dawno właśnie tak oceniają i niby się sprawdza to.
Udało się Pani z córeczką?Ja mam już dwóch synów. Od pierwszej ciąży czekamy na Majkę, ale jakoś tak... nie wyszło . Patrząc po terminie owulacji i zapłodnienia, szansa na dziewczynkę jest. Obstawiam dziewczynkę, choć nie wiem czy to nie są bardziej życzenia niż przeczucia . No, ale do trzech razy sztuka. Najważniejsze, żeby urodziło się w stu procentach zdrowe, bo już na starcie zrobiłam Fasolce pod górkę...