reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka

E no bez jaj z tym okiem :laugh2: A jakie jest powiązanie między tymi żyłkami a dzieckiem w macicy? ;-) ;) No i jestem w kropce, bo oczywiście uśmiałam się, ale pędem poleciałam do lustra :rofl2: i mam V na lewym oku, a lekarz na usg stwierdził, że to chłopak będzie :-p I co teraz....
To miejmy nadzieję, że lekarz się pomylił a nie ta wspaniała metoda wiecie ja ogólnie też się przy tym uśmiałam, ale coś kojarzę, że w poprzedniej ciąży się na to natknęłam i wtedy mi się sprawdziło a teraz to jeszcze nawet się nie nakrecam wolę poczekać jak usłyszę kto jest pod serduszkiem

reklama
Evelinia, nie no, wiesz... dopóki podchodzi się do tego z humorem to fajna sprawa i jakaś tam ciekawostka :blink: Bo nawet nie wiedziałam, że mam jakieś kreski i v-ki w oczach :laugh2: Gorzej, że są osoby, które naprawdę święcie wierzą w tego typu przepowiednie :oo2: No ale dobra. Albo będę w tych 50-ciu procentach niesprawdzających się, albo będę zaskoczona, nie powiem ze niemile :-p
Chociaż już się zaczęłam przyzwyczajać do Bruna :-p

@dzaga82 dokladnie podejscie do takiego "wrozenia" z humorem [emoji6] , ale faktycznie jesli ktos wierzy w takie zabawy to potem po porodzie bedzie np "to nie moje dziecko, mial byc chlopiec" [emoji23] [emoji23]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Evelinia, nie no, wiesz... dopóki podchodzi się do tego z humorem to fajna sprawa i jakaś tam ciekawostka :blink: Bo nawet nie wiedziałam, że mam jakieś kreski i v-ki w oczach :laugh2: Gorzej, że są osoby, które naprawdę święcie wierzą w tego typu przepowiednie :oo2: No ale dobra. Albo będę w tych 50-ciu procentach niesprawdzających się, albo będę zaskoczona, nie powiem ze niemile :-p
Chociaż już się zaczęłam przyzwyczajać do Bruna :-p
Hehe no widzisz ile jeszcze rzeczy człowiek nie wie masz rację dzag82 do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem,bo na pewne rzeczy nie mamy wpływu !
No wiesz, ja Ci życzę zdrowej dziecinki,a lekarze do nieomylnych nie należą więc wiesz , może jednak? poczekamy,zobaczymy :D

Dziewczyny ja też mam V w prawym oku [emoji12]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

To ja mam V i w prawym i w lewym [emoji23] czyzby moje 3 usg nie znalazlo blizniaka?? W sumie brzuch mam jak na blizniaki haha. I predyspozycje tez sa :D maz blizniak i u niego blizniaki z pokolenia na pokolenie a jeszcze nikt z jego rodzenstwa nir mial

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja mam V i w prawym i w lewym [emoji23] czyzby moje 3 usg nie znalazlo blizniaka?? W sumie brzuch mam jak na blizniaki haha. I predyspozycje tez sa :D maz blizniak i u niego blizniaki z pokolenia na pokolenie a jeszcze nikt z jego rodzenstwa nir mial

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Heheh dobre :):) Moze bliźniak cały czas jest w cieniu tego jednego i dlatego go nie widac !:):) uważaj moja droga , uważaj! ;);)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie i tu oglądam właśnie wasze maleństwa i nie mogę się doczekać 16.02 czwartku nadchodź

Jeśli chodzi o sprawdzanie płci to słyszałam o czymś takim

"Delikatnie odciągnij wskazującym palcem dolną powiekę oka i obejrzyj dokładnie białkówki. Powinnaś dojrzeć naczynko krwionośne w kształcie litery V. Szykuj się na narodziny chłopca, jeśli naczynko jest w prawym oku. I odwrotnie: "V" w lewym oku zwiastuje dziewczynkę".
Czy komuś z was się sprawdziło? Ja jeszcze nie znam płci więc u mnie się okaże, a u was ?
jedyne naczynka mam w lewym, w prawym nic, ale za chiny nie przypominaja V haha:-) :)

Do góry