reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sposoby na radzenie sobie z przeziębieniem i innymi dolegliwościami w ciazy

Ja polecam swojskie syropy z mlecza, z owocow czarnego bzu, z kwiatow czarnego bzu. U mnie pelny barek. Udalo sie skitrac do zimy. Jak ktos nie ma w domu mozna kupic w zielarskim a od maja zaczyna się sezon na syropy wiec polecam robic samodzielnie.

reklama
Cześć dziewczyny jestem z września i okropnie chora ! Emsi poleciła mi zajrzeć do was. Jestem bardzo przeziębiona dusi mnie kaszel i smarkam. W nocy nie mogę spać tak mnie dusi. Biorę syrop z prawoślazowy herbatę z miodem i lipa oraz syrop z cebuli czosnku miodu I cytryny. Czy wy też byłyście chore na takim wczesnym etapie ciąży ? Nic się nie stanie maluszkowi ? Już raz poroniłam nie chce drugi :(

Cześć dziewczyny jestem z września i okropnie chora ! Emsi poleciła mi zajrzeć do was. Jestem bardzo przeziębiona dusi mnie kaszel i smarkam. W nocy nie mogę spać tak mnie dusi. Biorę syrop z prawoślazowy herbatę z miodem i lipa oraz syrop z cebuli czosnku miodu I cytryny. Czy wy też byłyście chore na takim wczesnym etapie ciąży ? Nic się nie stanie maluszkowi ? Już raz poroniłam nie chce drugi :(
będzie dobrze :) ja też teraz po chorobie i nie tylko ja @marii19 ci sama powie, bo przeszła choróbsko i jest ok z bobo, szwagierka moją miała 40 stopni i urodziła zdrowe. Nie zamartwiaj się na zapas, byłaś u lekarza ?

będzie dobrze :) ja też teraz po chorobie i nie tylko ja @marii19 ci sama powie, bo przeszła choróbsko i jest ok z bobo, szwagierka moją miała 40 stopni i urodziła zdrowe. Nie zamartwiaj się na zapas, byłaś u lekarza ?
Dziękuję za odpowiedź. Tak byłam wczoraj osłuchowo nawet dobrze tylko lekkie szmery. Mam brać quixx grip. Jedna pani ginekolog poleciła mi syrop z prawoślaza mam jeszcze w domu tłuszcz z gęsiny i też się posmaruje.

@marii19 jak było z tobą ?

Zostań w wyrku i sie wygrzej. Moja mam zawsze mówiła ze najgorzej to przeziębić chorobę.
Nic nie bedzie dzidziusiowi tylko sie dolecz porządnie i myśl pozytywnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry