Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emikaa nie wiem czy sprawdza się w 100% ale właśnie słyszałam, że jest mega dobra lepsza niż mocz i soda w tej metodzie nie mamy na to wpływu. Na samym początku ciąży pojawia się V w którymś oku i najśmieszniejsze, że po tym znika a jak zajdziesz w kolejną ciążę to znowu się pojawiHahaha dobry ten test ja mam V w prawym bonyy! To działa !;) ma być chłopak. W lewym mam tylko kreseczkę pionowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to poczekamy na potwierdzenie, aż sama jestem ciekawaZ oka mi chłop wychodzi zobaczymy usg
Emikaa nie wiem czy sprawdza się w 100% ale właśnie słyszałam, że jest mega dobra lepsza niż mocz i soda w tej metodzie nie mamy na to wpływu. Na samym początku ciąży pojawia się V w którymś oku i najśmieszniejsze, że po tym znika a jak zajdziesz w kolejną ciążę to znowu się pojawi
Kurcze dziewczyny sama nie chcę was nakręcać, ale szczerze bardzo mnie to zaciekawiło i teraz mamy możliwość zweryfikować tą metodę@emikaa, a ja w lewym mam 3 kreseczki i sie smieje, ze to moje trzy cory [emoji23] [emoji23] , no a te v w prawym to moj rodzynek [emoji23] [emoji23]
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom