reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka

Ja według Michaliny Wislockiej będę miała syna( refleksje po " sztuce kochania ").
Wizyta w czwartek. Zobaczymy.

reklama
Hahaha dobry ten test :) ja mam V w prawym :) bonyy! To działa !;:)):):) ma być chłopak. W lewym mam tylko kreseczkę pionowa :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emikaa nie wiem czy sprawdza się w 100% ale właśnie słyszałam, że jest mega dobra lepsza niż mocz i soda w tej metodzie nie mamy na to wpływu. Na samym początku ciąży pojawia się V w którymś oku i najśmieszniejsze, że po tym znika a jak zajdziesz w kolejną ciążę to znowu się pojawi

Emikaa nie wiem czy sprawdza się w 100% ale właśnie słyszałam, że jest mega dobra lepsza niż mocz i soda w tej metodzie nie mamy na to wpływu. Na samym początku ciąży pojawia się V w którymś oku i najśmieszniejsze, że po tym znika a jak zajdziesz w kolejną ciążę to znowu się pojawi

No u mnie ma być chłopak wg Usg wiec teoretycznie sie sprawdziło :) zobaczymy czy zniknie po porodzie hihihi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

E no bez jaj z tym okiem :laugh2: A jakie jest powiązanie między tymi żyłkami a dzieckiem w macicy? ;-) ;) No i jestem w kropce, bo oczywiście uśmiałam się, ale pędem poleciałam do lustra :rofl2: i mam V na lewym oku, a lekarz na usg stwierdził, że to chłopak będzie :-p I co teraz....

reklama
Do góry