reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka

Hej sluchajcie, a czy to nie dziwnr, ze to moje dziecie miedzy nogami nie ma nic doslownie? [emoji14] Wy tu katy liczynie a ono juz ani wyrostka nie ma [emoji14] chyba, ze tak bardzo chce byc dziewczynka, ze wyrostek zdazyl sie zmniejszyc i schowac [emoji14]
1486148029-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Twoja mała specjalnie wszystko pochowała, żeby się lekarz nie pomylił :D

reklama
Znacie temat testu z sody oczyszczonej? Gdzieś na forum pisze babka : "ja lyzeczke sody wsypalam do pojemniczka i siurnelam na nia na chlopca sie pieni na dziewczyne nic se nie dzieje ale niby od 10 tc to sie robi mi wyszlo na dziewuszke no i na usg pokazala pitulke"

Znacie temat testu z sody oczyszczonej? Gdzieś na forum pisze babka : "ja lyzeczke sody wsypalam do pojemniczka i siurnelam na nia na chlopca sie pieni na dziewczyne nic se nie dzieje ale niby od 10 tc to sie robi mi wyszlo na dziewuszke no i na usg pokazala pitulke"
Pierwsze słyszę :D sikacie ? :D

U mnie wyszła dziewczynka hehehe - sody mam akurat w domu dostatek - pewnie ściema, ale moze akurat jakiś hormon męski reaguje z sodą :)

reklama
Do góry