reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka

Hej sluchajcie, a czy to nie dziwnr, ze to moje dziecie miedzy nogami nie ma nic doslownie? [emoji14] Wy tu katy liczynie a ono juz ani wyrostka nie ma [emoji14] chyba, ze tak bardzo chce byc dziewczynka, ze wyrostek zdazyl sie zmniejszyc i schowac [emoji14]
1486148029-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Twoja mała specjalnie wszystko pochowała, żeby się lekarz nie pomylił :D

reklama
Znacie temat testu z sody oczyszczonej? Gdzieś na forum pisze babka : "ja lyzeczke sody wsypalam do pojemniczka i siurnelam na nia na chlopca sie pieni na dziewczyne nic se nie dzieje ale niby od 10 tc to sie robi mi wyszlo na dziewuszke no i na usg pokazala pitulke"

Znacie temat testu z sody oczyszczonej? Gdzieś na forum pisze babka : "ja lyzeczke sody wsypalam do pojemniczka i siurnelam na nia na chlopca sie pieni na dziewczyne nic se nie dzieje ale niby od 10 tc to sie robi mi wyszlo na dziewuszke no i na usg pokazala pitulke"
Pierwsze słyszę :D sikacie ? :D

U mnie wyszła dziewczynka hehehe - sody mam akurat w domu dostatek - pewnie ściema, ale moze akurat jakiś hormon męski reaguje z sodą :)

reklama
Do góry