- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Imię MIchał nie jest brzydkie. Jeżeli tolerujesz je, to może sobie odpuścisz. Ciesz się, że nie chce nazwać małego Józio, Franek czy też Bronek (starodawnie) albo nadać małemu jedno z popularnych imion jak Wiktor czy też Szymek - jak zawołacie później to wszystkie dzieciaki będą się oglądać.
A jak się już upierasz to opowiedz Mu o Michale Wiśniewskim i podkreśl, że nie chcesz aby Twój maluch miała podobne cechy. Może podziała??? ;D
A jak się już upierasz to opowiedz Mu o Michale Wiśniewskim i podkreśl, że nie chcesz aby Twój maluch miała podobne cechy. Może podziała??? ;D
Magdaleona
Fanka BB :)
... no chyba, że mąż jest fanem Wiśniewskiego ;D
Hehe, no nie pomyślałam o Wiśniewskim Asiu, aleś wymyśliła fajowo Dziś mu powiem, że nie chcę aby mi się urodził synek z czerwonymi włosami i kolczykami
Ale w razie czego to odpuszczę. Niech ma W końcu też był Michał Anioł, którego uwielbiam
Buziaki
Ale w razie czego to odpuszczę. Niech ma W końcu też był Michał Anioł, którego uwielbiam
Buziaki
No właśnie rozmawiam z moją drugą połówką. I on, że będzie Michaś. Ja mu o Wiśniewskim i oto cytat z jego wypowiedzi "ty to walisz ekstremalne przypadki. tak to mozna dopiac łatke pod kazde imie". Haha, no i chyba ten Michaś zostanie
Oj, widzę, że Twój mąż nie lubi kolorowych kolczykowatych facetów. Ale ja miałam jeszcze na myśli niestałość w uczuciach, oczernianie innych (szczególnie oczernia swoje byłe kobitki), nieinteresowanie się swoim potomstwem, opryskliwość, gburowatość, no dobra można by długo wyliczać.
A tak wogóle to lubiłam go kiedyś, ale po ostatnich rozgrywkach i występie w finale polskiej eurowizji to się trochę wkurzyłam i cóż nie podoba mi się piosenka, która pojedzie nas reprezentować. Przecież mamy tylu fajnych wokalistów mających wspaniałe głosy, np. Beata Kozidrak, Edyta Górniak (mało lubiana, ale głos nieprzeciętny i raz już pokazała tam na co ją stać), Ewelina Flinta i no właśnie i kto jeszcze??? Co proponowałybyście.
A tak wogóle to lubiłam go kiedyś, ale po ostatnich rozgrywkach i występie w finale polskiej eurowizji to się trochę wkurzyłam i cóż nie podoba mi się piosenka, która pojedzie nas reprezentować. Przecież mamy tylu fajnych wokalistów mających wspaniałe głosy, np. Beata Kozidrak, Edyta Górniak (mało lubiana, ale głos nieprzeciętny i raz już pokazała tam na co ją stać), Ewelina Flinta i no właśnie i kto jeszcze??? Co proponowałybyście.
reklama
ewach6
Fanka BB :)
Lidijko babka która robiła usg powiedziała ze ptaszka miedzy nogami nie widać
ale nie jest pewna na 100 %
w pierwszej ciązy była pewna i miała rację
ja kupuje ubranka takie jakie mi sie podobają, tez nie zwracam bardzo uwagi jaki kolor dla dziewczyny a jaki dla chłopaka
ale nie jest pewna na 100 %
w pierwszej ciązy była pewna i miała rację
ja kupuje ubranka takie jakie mi sie podobają, tez nie zwracam bardzo uwagi jaki kolor dla dziewczyny a jaki dla chłopaka
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.