- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Hi! A my poszliśmy na kompromis. Adam zrezygnował z Dawida a ja z Antosia . Teraz jestem na etapie Maćka i tak nawet zaczynam juz sie zwracać do brzucha. Pomysł podoba sie mojej mamie a Adam nie ma zdania, więc mam nadzieję, że zaakceptuje. Ja trochę się cieszę, że nie poruszamy tego tematu, bo jakbyśmy zaczęli wymyślać to do iczego byśmy nie doszli i byłby mętlik w głowie. A czasem mój mąż zaskakuje mnie i ma fajne pomysły to i może tym razem coś genialnego wykombinuje. Mamy listę na lodówce w kuchni, ale jakoś mało kto do niej zagląda i to właściwie tylko moje propozycje.
Mateusz - Mati, też o tym imieniu myślałam, ale Miłoszek zwyciężył wszystkie, szczególnie jak teściowa zaczęła głośno oponować i mój mąż popatrzył na moją zaciętą minę to wiedział, że ja już nie ustąpię.
Powiedziałam na głos, żeby wszyscy słyszeli: ja chodzę w ciąży, ja rodzę i to ja będę cierpieć więc ja wybieram, koniec, kropka!!! Zrobiła się cisza i szwagierka poparła mnie twierdząc, że to bardzo ładne imię i mama ma się nie wtrącać bo jej nikt imion dla dzieci nie wybierał.
Lidia, gratulację chłopa!!!
Powiedziałam na głos, żeby wszyscy słyszeli: ja chodzę w ciąży, ja rodzę i to ja będę cierpieć więc ja wybieram, koniec, kropka!!! Zrobiła się cisza i szwagierka poparła mnie twierdząc, że to bardzo ładne imię i mama ma się nie wtrącać bo jej nikt imion dla dzieci nie wybierał.
Lidia, gratulację chłopa!!!
U mnie już zmienić się nie może, gdyż Wiwi całuje brzuszej i mówi mój kochany Miłoszek, mąż poprostu nie miałby sumienia jak dałby inne imię. A poza tym On wie, że jak inaczej nazwie synka to ja pojadę do usc zmienić. Mam takie prawo chyba przez 6 miesięcy
No właśnie, raczej to nasi panowie pójda meldowac dzieci! Jak mówj teść meldował Michała to teściowa ustaliła inne drugie imie. A teść i tak dał po swojemu.
Jak narazie nasz bedzie miał na drugie Michał, chociaż Michał by chciał Franciszek (po moim tacie)
Jak narazie nasz bedzie miał na drugie Michał, chociaż Michał by chciał Franciszek (po moim tacie)
reklama
Alez uparty ten Twój Arturo!
Kasiu, jesteście juz ze sobą trochę i powinnaś już znać pewne pewniaki na Twojego meża Jakieś trzepotanie rzęsami, czy cóś???? Chyba, ze faktycznie jest taki stanowczy, ze to "waga rangi rodzinnej"!
Ale masz rację, moze tak zróbcie, ze teraz maz wybiera imię, a następnemu potomkowi, Ty wybierzesz imię.
Kasiu, jesteście juz ze sobą trochę i powinnaś już znać pewne pewniaki na Twojego meża Jakieś trzepotanie rzęsami, czy cóś???? Chyba, ze faktycznie jest taki stanowczy, ze to "waga rangi rodzinnej"!
Ale masz rację, moze tak zróbcie, ze teraz maz wybiera imię, a następnemu potomkowi, Ty wybierzesz imię.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.