- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No, że się wierci do widać, czasem czuć jak się przekręca, ale najczęściej tylko widać. Kopniaczki czuć bardzo sporadycznie, pojedyńcze i raczej sympatyczne. Jedynie w nocy zdarzają się bombardowania. Może się poprostu przyzwyczaiłam ???...
Czuje i obawiam sie dokladnie tego samego Pewnie dadza nam popalic te nasze maluszkiewach6 pisze:moje kopie praktycznie cały czas
wierci sie i kręci
brzuch raz płaski raz wypukły
chyba bedę miała łobuza lub łobuzicę
Reniu, zastosowałam szantaż moralny na moim mężu i tak przekonałam Go do imienia Miłoszek (nie protestuje już i jak pytają jak nazwiemy to mówi, że Miłosz). Dla Wiktorii mąż wybrał imię, ja chciałam Julię, więc tym razem moja kolej. Powiedziałam do męża, że to ja będę cierpieć przy porodzie, więc mi się coś należy a jak Mu się nie podoba to się z Wiktorią wyprowadzimy. Żartowała sobie z nas jakiś tydzień i dal spokój jak zobaczył jak Wiwi mówi do brzuszka Miłoszek i tuli go. No i będzie Miłosz czyli malutki Miłek (śliczniuchno).
Oczywiście nie cała rodzinka jest zachwycona: teściowa ma minę jakby ktoś jej na odcisk nadepnął, ale mam to gdzieś.
Oczywiście nie cała rodzinka jest zachwycona: teściowa ma minę jakby ktoś jej na odcisk nadepnął, ale mam to gdzieś.
A my ciągle odkładamy temat wyboru imienia dla malucha... Chyba oboje zdajemy sobie sprawę, że będzie ostre starcie
Uparłam się już na imię, ale nie wiem jak przekonać mojego Arturka :/ Może macie jakieś pomysły? Na razie wymyśliłam, że zgodzę się, aby na drugie miał Artur, hehe.
Uparłam się już na imię, ale nie wiem jak przekonać mojego Arturka :/ Może macie jakieś pomysły? Na razie wymyśliłam, że zgodzę się, aby na drugie miał Artur, hehe.
No ja nie mam takich problemów. Zawsze podobało mi się imię Michał, no imam swojego dużego Michała. Naszego Mateuszka ja wymyśliłam i Michałowi sie podobało, dla dziewczynki wersje się zmieniały od Małgosi, przez Zosię, Marysię do Dominiki. A co będzie za jakiś czas nie wiem.
W sobotę rano leżeliśmy sobie w łózeczku i czytałam jeszcze znaczenia imion (mam od koleżanki taką książeczkę-jakie imię dla dziecka). Jest dużo ślicznych imion.
W sobotę rano leżeliśmy sobie w łózeczku i czytałam jeszcze znaczenia imion (mam od koleżanki taką książeczkę-jakie imię dla dziecka). Jest dużo ślicznych imion.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.