- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Ja za usg genetyczne płaciłam 150 zł. Ale może to za 300 to jest usg 4d - czasem też je nazywają genetyczne i wtedy to już zbliżona cena.
Założyłam nowy wątek Lista bobasków - sprawdajcie, czy nie ma pomyłek w chłopczykach i dziewczynkach... zobaczymy jakie będą tendencje w kwietniu
Założyłam nowy wątek Lista bobasków - sprawdajcie, czy nie ma pomyłek w chłopczykach i dziewczynkach... zobaczymy jakie będą tendencje w kwietniu
Ja płaciłam 200zł za USG 3d genetyczne/ciążowe - nie wiem czym się różni od zwykłego genetycznego, trwało ok 40min. Dzidzia była szczegółowo badana, biometria (czaszka, mózgowie, kręgosłup itd), szczegółowe badanie serca z przepływami, no i dokładnie zmierzona, do tego oczywiście oglądałam dzidzie 3D i dostałam zdjęcia i filmik na płytce.
A tam, wszystko zajadam i chłopaczek jest. Chociaż bardzo dużo znajomych już w drugim miesiącu ciąży postawiło na chłopca. Wtedy opychałam się kwaśnymi potrawami. Teraz też mi smakują. Do tej pory herbatka musi mieć w sobie cytrynkę. Ale teoria kreseczkowa i wyliczeniowa (mama + tatuś) u mnie się sprawdziło. Pestkowce zajadam (szczególnie mandarynki) więc jest na chłopa.
Magdaleona
Usg genetyczne może być robione zwykłym urządzeniem do usg - pod warunkiem, że jest w miarę nowe i bardzo dobrze na nim wszystko widać - polega na mierzeniu wszytkich ważnych organów. A usg 3d - to już specjalne urządzenie na którym po przełączeniu można oglądać obraz prawie jak zdjęcie np. w kolorze sepii lub niebieskim - widać ładnie buzię itp.
Tym razem moje maleństwo pokazało dokładnie co ma między nóżkami.
Lekarz powiedział że nie ma wątpliwości będzie chłopak
Moje przeczucie się nie sprawdziło, byłam przekonana że będzie dziewczynka.
Bardzo się cieszę z synusia nie mówiąc już o moim Rafale który o mało nie pękł z dumy jak się dowiedział
Lekarz powiedział że nie ma wątpliwości będzie chłopak
Moje przeczucie się nie sprawdziło, byłam przekonana że będzie dziewczynka.
Bardzo się cieszę z synusia nie mówiąc już o moim Rafale który o mało nie pękł z dumy jak się dowiedział
reklama
jaszczurka
Rena2
za to moje malenstwo jest bardzo wstydliwe moja gin mi powiedzała tak przypuszczalnie , ze bedze to córcia
POZDRAWIAM!!!
za to moje malenstwo jest bardzo wstydliwe moja gin mi powiedzała tak przypuszczalnie , ze bedze to córcia
POZDRAWIAM!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.