reklama
V
villandra8
Gość
dziewczynki, dziewczynki - słodkie jak malinki...
Gratulacje :-)
Gratulacje :-)
dziewczyny wow wiekszosc juz wie!
teraz czekamy zdaje sie na kindzie,tunie, Angel i villandre, prawda?
nie wiem czy pamietacie, ale przez moment pojawila sie tu u nas moja kolezanka z wrzesniowek, ktora tez ma termin na marzec, nie wiem czy moge zdradzac, ale tak z ciekawostek naszych podwojnych mam do pary; to Kate_Bush wlasnie ma core w domu jak ja, a teraz bedzie miala synka (jak ja hehehe)
kindzia- u Ciebie obstawiam zatem core, moze byc?;-)
teraz czekamy zdaje sie na kindzie,tunie, Angel i villandre, prawda?
nie wiem czy pamietacie, ale przez moment pojawila sie tu u nas moja kolezanka z wrzesniowek, ktora tez ma termin na marzec, nie wiem czy moge zdradzac, ale tak z ciekawostek naszych podwojnych mam do pary; to Kate_Bush wlasnie ma core w domu jak ja, a teraz bedzie miala synka (jak ja hehehe)
kindzia- u Ciebie obstawiam zatem core, moze byc?;-)
Angel.
Zwierzoholik;)
No czeeeeeeeeeeekam, czeeeeeeeeekam do 22.11...
I wiecie co juz sama nie wiem co przypuszczam, bylam pewna chlopaka, ostatnio dziewczynki..teraz zupelnie nie mam przeczucia Gdzie ta intuicja matki? Doopa.
I wiecie co juz sama nie wiem co przypuszczam, bylam pewna chlopaka, ostatnio dziewczynki..teraz zupelnie nie mam przeczucia Gdzie ta intuicja matki? Doopa.
lastpetunia
Fanka BB :)
ja niestety tez miałam różne myśli i przypuszczenia, najpierw że dziewczynka teraz byłam święcie przekonana że chłopak i wkońcu sobie odpusciłam, bedzie co bedzie a tu prosze niespodzianka dziewczynka ale na chłopaka równiez bym sie bardzo cieszyła bo było by to moje kochane dziecię.
MaMicurina
Fanka BB :)
ja jak tylko bede miala pewnosc a licze ze stanie sie to we wtorek na polowkowym bede krakac jak najeta na pewoej a pochwalilyście się już wszystkim co będziecie mieć? bo my nie... i nie wiem czy wytrzymam tak jak z Jagodą żeby do końca nic nikomu nie zdradzić
reklama
Podziel się: