reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
dziewczyny wow wiekszosc juz wie!
teraz czekamy zdaje sie na kindzie,tunie, Angel i villandre, prawda?

nie wiem czy pamietacie, ale przez moment pojawila sie tu u nas moja kolezanka z wrzesniowek, ktora tez ma termin na marzec, nie wiem czy moge zdradzac, ale tak z ciekawostek naszych podwojnych mam do pary; to Kate_Bush wlasnie ma core w domu jak ja, a teraz bedzie miala synka (jak ja hehehe)

kindzia- u Ciebie obstawiam zatem core, moze byc?;-)

No czeeeeeeeeeeekam, czeeeeeeeeekam :crazy: do 22.11...
I wiecie co juz sama nie wiem co przypuszczam, bylam pewna chlopaka, ostatnio dziewczynki..teraz zupelnie nie mam przeczucia :( Gdzie ta intuicja matki? Doopa.

ja niestety tez miałam różne myśli i przypuszczenia, najpierw że dziewczynka teraz byłam święcie przekonana że chłopak i wkońcu sobie odpusciłam, bedzie co bedzie a tu prosze niespodzianka dziewczynka :D ale na chłopaka równiez bym sie bardzo cieszyła bo było by to moje kochane dziecię.

Lastpetunia gratuluję cipuszki :0

Ewastra również gratuluję dziewuszki
Imię Tola boskie :) sama jakbym miała dziewczynkę tak chciałam dać ale mój kochany stwierdził,że nie ma takiego imienia :p

ej a pochwalilyście się już wszystkim co będziecie mieć? bo my nie... i nie wiem czy wytrzymam tak jak z Jagodą żeby do końca nic nikomu nie zdradzić:-D

reklama
Olavip wszystkim powiedział :-D:-D:-D:-D:-D jeśli ktoś wie, że jestem w ciąży to wie też, że będę miała upragnioną Córeczkę :-):-):-):-):-) co innego, że nie rozgłaszam za bardzo wszystkim o ciąży jeszcze - jak urodzę będę się chwalić :-)

Do góry