reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Ja mysle ze jak "dziec" nogi rozłozył albo juz głowka w dole i foty od dołu sa miedzy noakami (tak ja to było u atomowki chyba) to juz pomyłki nie bedzie..
i te co były na 3/4d tez tak ładnie pokazane jest ...(ivi doris z tego co pamietam)

ale ja ułozenie miednicowe i nozki w dole i gin nie do konca był przekonany co widzi
to roznie to moze byc..
u mnie było złe ułozenie i nic nie powiedział bo nie był przekonany
w sumie wole tak niz sie domyslec
czy 80% to wystarczajaco czy jednak jest inaczej...........

a z moich znajomych to jednej
tak sobie przypominam ze na połowkowym powiedziano ze dziwczynka
a potem jak głowka było w dole czyli juz na koncoweczne
to ze chłopaki i urodził sie Bartuś

reklama
dziewczyny wow wiekszosc juz wie!
teraz czekamy zdaje sie na kindzie,tunie, Angel i villandre, prawda?

villandra też czeka do marca :crazy: bo...

ja jak tylko bede miala pewnosc a licze ze stanie sie to we wtorek na polowkowym :-p bede krakac jak najeta na pewo:-D

... też bym krakała na praawo i lewo, a potem...
... jakby się okazała niespodziewajka (siusiak zamiast cipuszki lub odwrotnie), to by dopiero było gadanie...
... a tego to bym nie zniosła :no::angry::no:

Więc uzbroję się w cierpliwość i wzorem którejś z dziewczyn mówię, że będzie Dzidzia - bo już się KAŻDY dosłownie dopytuje o płeć :wściekła/y:. A ja ciekawości innych nie znoszę - ciekawość to pierwszy stopień do piekła; od trzymania swojej własnej w ryzach zaczynam (bo ciekawa jestem :tak: owszem). Ale dowiem się na sali porodowej.

My dziś po tym USG nowym:) (napisze w odpowiednim wątku co to za cuda)

Trzech różnych lekarzy stwierdziło : dziewczynka.
o 2 lekarzach pisałam wczesniej... dziś władnie Pan doktor od tego nowego sprzętu pokazał nam , że ptaka to tam nie ma.

No, ale, ale.. hehe:) do porodu jeszcze troszeczke czasu:D

Chyba nie myślisz że do porodu pisklę się wykluje? Bez jajek może być ciężko...

No czeeeeeeeeeeekam, czeeeeeeeeekam :crazy: do 22.11...
I wiecie co juz sama nie wiem co przypuszczam, bylam pewna chlopaka, ostatnio dziewczynki..teraz zupelnie nie mam przeczucia :( Gdzie ta intuicja matki? Doopa.

Nic sie nie martw - w marcu to i żadna intuicja nie będzie potrzebna :-D

Kindzia u mnie dzidzia była ułożona pośladkowo , ale mój M twierdził że lekarka miała dobry widok - prosto między nóżki patrzyła ( ja tego nie widziałam )
no ale sama lekarka nie była przekonana żeby podawać nam jakieś procenty :-D także zobaczymy :tak:

Tak się przyjrzałam tej naszej liście.. i faktycznie zostało nas zaledwie kilka które jeszcze nie wiedzą co pod serduchem chowają :)
Jeszcze tydzien!

... też bym krakała na praawo i lewo, a potem...
... jakby się okazała niespodziewajka (siusiak zamiast cipuszki lub odwrotnie), to by dopiero było gadanie...
eeeee...ja tam sie nie przejmuje gadaniem:-)...nasi przyjaciele sie pozakladali czy chlopak czy dziewczyna i oczywiscie faceci mowia ze chlopak :-) ...no i ten chlopak pewnie zostanie:-)

Cześć dziewczyny ja byłam dziś na USG no i.............. CÓRCIA :-D radości nie ma końca lekarka jest pewna. Zobaczymy czy za 2 tygodnie to potwierdzi:-)

reklama
Do góry