reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Ja mysle ze jak "dziec" nogi rozłozył albo juz głowka w dole i foty od dołu sa miedzy noakami (tak ja to było u atomowki chyba) to juz pomyłki nie bedzie..
i te co były na 3/4d tez tak ładnie pokazane jest ...(ivi doris z tego co pamietam)

ale ja ułozenie miednicowe i nozki w dole i gin nie do konca był przekonany co widzi
to roznie to moze byc..
u mnie było złe ułozenie i nic nie powiedział bo nie był przekonany
w sumie wole tak niz sie domyslec
czy 80% to wystarczajaco czy jednak jest inaczej...........

a z moich znajomych to jednej
tak sobie przypominam ze na połowkowym powiedziano ze dziwczynka
a potem jak głowka było w dole czyli juz na koncoweczne
to ze chłopaki i urodził sie Bartuś

reklama
dziewczyny wow wiekszosc juz wie!
teraz czekamy zdaje sie na kindzie,tunie, Angel i villandre, prawda?

villandra też czeka do marca :crazy: bo...

ja jak tylko bede miala pewnosc a licze ze stanie sie to we wtorek na polowkowym :-p bede krakac jak najeta na pewo:-D

... też bym krakała na praawo i lewo, a potem...
... jakby się okazała niespodziewajka (siusiak zamiast cipuszki lub odwrotnie), to by dopiero było gadanie...
... a tego to bym nie zniosła :no::angry::no:

Więc uzbroję się w cierpliwość i wzorem którejś z dziewczyn mówię, że będzie Dzidzia - bo już się KAŻDY dosłownie dopytuje o płeć :wściekła/y:. A ja ciekawości innych nie znoszę - ciekawość to pierwszy stopień do piekła; od trzymania swojej własnej w ryzach zaczynam (bo ciekawa jestem :tak: owszem). Ale dowiem się na sali porodowej.

My dziś po tym USG nowym:) (napisze w odpowiednim wątku co to za cuda)

Trzech różnych lekarzy stwierdziło : dziewczynka.
o 2 lekarzach pisałam wczesniej... dziś władnie Pan doktor od tego nowego sprzętu pokazał nam , że ptaka to tam nie ma.

No, ale, ale.. hehe:) do porodu jeszcze troszeczke czasu:D

Chyba nie myślisz że do porodu pisklę się wykluje? Bez jajek może być ciężko...

No czeeeeeeeeeeekam, czeeeeeeeeekam :crazy: do 22.11...
I wiecie co juz sama nie wiem co przypuszczam, bylam pewna chlopaka, ostatnio dziewczynki..teraz zupelnie nie mam przeczucia :( Gdzie ta intuicja matki? Doopa.

Nic sie nie martw - w marcu to i żadna intuicja nie będzie potrzebna :-D

Kindzia u mnie dzidzia była ułożona pośladkowo , ale mój M twierdził że lekarka miała dobry widok - prosto między nóżki patrzyła ( ja tego nie widziałam )
no ale sama lekarka nie była przekonana żeby podawać nam jakieś procenty :-D także zobaczymy :tak:

Tak się przyjrzałam tej naszej liście.. i faktycznie zostało nas zaledwie kilka które jeszcze nie wiedzą co pod serduchem chowają :)
Jeszcze tydzien!

... też bym krakała na praawo i lewo, a potem...
... jakby się okazała niespodziewajka (siusiak zamiast cipuszki lub odwrotnie), to by dopiero było gadanie...
eeeee...ja tam sie nie przejmuje gadaniem:-)...nasi przyjaciele sie pozakladali czy chlopak czy dziewczyna i oczywiscie faceci mowia ze chlopak :-) ...no i ten chlopak pewnie zostanie:-)

Cześć dziewczyny ja byłam dziś na USG no i.............. CÓRCIA :-D radości nie ma końca lekarka jest pewna. Zobaczymy czy za 2 tygodnie to potwierdzi:-)

reklama
Do góry