reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Atomówko OGROMNE gratulacje synusia!!!!! :rofl2::-D:rofl2::-D Jakis typ imionka? :-)

Lastpetunia w takim razie czekamy z niecierpliwością na wieści :-):-)

reklama
Ja tylko na chwilę sie pochwalić przyszłam
Przeczuwałam chłopaka od samego początku a w brzuszku........... synuś :):)
Dziś na USG pan doktor pokazał i sfotografował pięknego siusiaka:)
Powiedział,że o pomyłce nie ma mowy

No to nie ma mowy, by nie gratulować - GRATULACJE.

lastpetunia powodzenia - niech nie będzie wstydliwe i nie trzyma Was dłużej w niepewności

Dziewczyny dziękuję :)
Jestem taka szczęśliwa, nie wiem jak to możliwe ale teraz jeszcze bardziej kocham malucha jak wiem co tam siedzi, i ciągle do niego mówie mój syneczku:)
Angel mój chlop nadal trzyma sie Aleksandra ale zobaczymy jak będzie

Lastpetunia trzymam kciuki żeby maluch nie był wstydliwy

reklama
Dziękuje kochane ale niestety pocałowaliśmy klamkę od gabinetu USG, poszlismy do szpitala na oddział ginekologii do gabinetu lekarskiego a tam Pani doktor nam mówi że dzisiaj USG jest niemożliwe ze względu na to że maja jakąś operacje i jest potrzebny gabinet i dopiero za 2-3 godziny by był wolny więc kazała nam przyjśc jutro bądź w czwartek więc zostaje nam czekać do jutra :))

Do góry